Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

5η Μικρή Biennale στο χωριό του Μουντάδου Τήνου

Φέτος στο Μουντάδο Τήνου αναζητούμε τις «ρίζες» μας, που έχουμε ως άτομα, οικογένεια, χωριό, κοινωνία …  

Η «5η Μικρή Biennale Σύγχρονης Τέχνης – εικαστική περιπλάνηση στο Μουντάδο»,  ετοιμάζεται για το καλοκαίρι 2023. Ο Σύνδεσμος Απανταχού Μουνταδιανών, η Mireille Lienard, ο Philippe Fraisse και ο Ηλίας Σιγάλας, συνεργάζονται για να είναι όλα έτοιμα.

Έντεκα διάσημοι καλλιτέχνες από διαφορετικά μέρη του κόσμου έρχονται να εκθέσουν τη δική τους πρόταση στο φετινό μας θέμα «ΡΙΖΕΣ / ROOTS» και είναι έτοιμοι να στοιχηματίσουν σε ένα αισιόδοξο μέλλον και ένα υπέροχο καλοκαίρι, στην Τήνο και στο όμορφο χωριό του Μουντάδου! Ας έχουμε αυτήν την ελπίδα …

Οι καλλιτέχνες, με σπουδές, ξεχωριστή παρουσία ο καθένας τους σε τοπικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο, με συμμετοχή σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις και πολλά διεθνή βραβεία, είναι:

Eirini CHATSATOURIAN (Αρμενία), Lea CONTESTABILE (Ιταλία), Gérald DEDEREN (Βέλγιο), Anne Marie  FINNÉ (Βέλγιο), Adina IONESCU MUSCEL (Ρουμανία), Στράτος ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ (Ελλάδα), Aimé MPANÉ (Κονγκό), Λέα ΠΕΤΡΟΥ (Ελλάδα), Yves VELTER (Βέλγιο), Jérôme WILOT MAUS (Βέλγιο). Ο καλλιτέχνης της Street art, Jef AÉROSOL από Γαλλία θα ζωγραφίσει για όλο τον κόσμο σε ιδιαίτερο σημείο του χωριού μας.

Ξεκινάμε σήμερα με την πρώτη ενημέρωσή μας στα κοινωνικά δίκτυα, μέσα από την φιλόξενη ιστοσελίδα TinosToday.

Ηλίας Σιγάλας
Συντονιστής 5ης  Biennale.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -