6 σεφ σε συνάντηση κορυφής στο Thama στην Τήνο

Έξι σεφ με περγαμηνές διεθνούς αναγνώρισης ακονίζουν τα μαχαίρια τους εν όψει μιας γαστρονομικής συνάντησης που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου στο Thama, το εστιατόριο του Δημήτρη Κατριβέση στην Τήνο.

www.olivermagazine.gr

Η βραδιά οργανώνεται με την αιγίδα και την υποστήριξη των The Best Chefs Awards και αποτελεί μια εκδήλωση με παγκόσμιο γαστρονομικό ενδιαφέρον. Φυσικά κάνουμε λόγο για μια ιδιαίτερα εξωστρεφή συνάντηση που έρχεται να ενδυναμώσει τον γαστρονομικό πολιτισμό της Τήνου που τα τελευταία προωθείται και από την πρωτοβουλία Tinos Food Paths. Οι καλεσμένοι σεφ μαζί με τον Δημήτρη Κατριβέση θα ετοιμάσουν ένα μενού έξι σταδίων που θα εμπνέεται από την Τήνο και τα προϊόντα της, παρουσιάζοντάς τα και χρησιμοποιώντας τα ο καθένας με διαφορετική δημιουργική προσέγγιση.

Στην κουζίνα του Thama θα βρεθούν ο Ακράμε Μπεναλάλ (εστιατόρια Akrame 1* και Atelier Vivanda στο Παρίσι και Akrame στο Hong Kong), ο Τζιόρτζιο Νταϊάνα (επίσημος σεφ των The Best Chefs Awards & εστιατόριο Solaya στο Αμμάν), ο Άλεξ Ντίλινγκ (εστιατόριο The Greenhouse 2* στο Λονδίνο), ο Μάιλς Ουάτσον (Pure Berlin) και ο Έμπε Βόλμερ (εστιατόριο Vollmers 2* στο Malmo).

info
Λεωφ. Σταύρου Κιονίων, Τήνος, thamarestaurant.com
Κόστος μενού: 120 ευρώ το άτομο.
Προτεινόμενο beer & wine pairing: 40 ευρώ το άτομο.
Για κρατήσεις επικοινωνήστε: τηλ.: 22830 29021 & email: rsvp@thamaraestaurant.com

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter

6 σεφ σε συνάντηση κορυφής στο Thama στην Τήνο

Έξι σεφ με περγαμηνές διεθνούς αναγνώρισης ακονίζουν τα μαχαίρια τους εν όψει μιας γαστρονομικής συνάντησης που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου στο Thama, το εστιατόριο του Δημήτρη Κατριβέση στην Τήνο.

www.olivermagazine.gr

Η βραδιά οργανώνεται με την αιγίδα και την υποστήριξη των The Best Chefs Awards και αποτελεί μια εκδήλωση με παγκόσμιο γαστρονομικό ενδιαφέρον. Φυσικά κάνουμε λόγο για μια ιδιαίτερα εξωστρεφή συνάντηση που έρχεται να ενδυναμώσει τον γαστρονομικό πολιτισμό της Τήνου που τα τελευταία προωθείται και από την πρωτοβουλία Tinos Food Paths. Οι καλεσμένοι σεφ μαζί με τον Δημήτρη Κατριβέση θα ετοιμάσουν ένα μενού έξι σταδίων που θα εμπνέεται από την Τήνο και τα προϊόντα της, παρουσιάζοντάς τα και χρησιμοποιώντας τα ο καθένας με διαφορετική δημιουργική προσέγγιση.

Στην κουζίνα του Thama θα βρεθούν ο Ακράμε Μπεναλάλ (εστιατόρια Akrame 1* και Atelier Vivanda στο Παρίσι και Akrame στο Hong Kong), ο Τζιόρτζιο Νταϊάνα (επίσημος σεφ των The Best Chefs Awards & εστιατόριο Solaya στο Αμμάν), ο Άλεξ Ντίλινγκ (εστιατόριο The Greenhouse 2* στο Λονδίνο), ο Μάιλς Ουάτσον (Pure Berlin) και ο Έμπε Βόλμερ (εστιατόριο Vollmers 2* στο Malmo).

info
Λεωφ. Σταύρου Κιονίων, Τήνος, thamarestaurant.com
Κόστος μενού: 120 ευρώ το άτομο.
Προτεινόμενο beer & wine pairing: 40 ευρώ το άτομο.
Για κρατήσεις επικοινωνήστε: τηλ.: 22830 29021 & email: rsvp@thamaraestaurant.com

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις