Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

9ο Διεθνές Λογοτεχνικό Φεστιβάλ Τήνου

Θα πραγματοποιηθεί και φέτος το Διεθνές Λογοτεχνικό Φεστιβάλ Τήνου. Το 9ο κατά σειρά. Οι φετινές συμμετοχές θα είναι 18 και πρόκειται για συγγραφείς από 7 χώρες. Οι διεξαγωγές θα είναι στη Χώρα, στην Αγία Τριάδα και στον Αρνάδο από 26 έως 29 Ιουλίου 2023.

Τα οκτώ μέχρι εφέτος διεθνή λογοτεχνικά φεστιβάλ Τήνου έθεσαν τις βάσεις για το δίπολο «Τουρισμός-Πολιτισμός», με απώτερο σκοπό και μακροπρόθεσμο στόχο να καταστεί η Τήνος, εκτός του θρησκευτικού, τόπος και προορισμός πνευματικού / καλλιτεχνικού τουρισμού.

Είναι σημαντικό αυτός ο φάρος πολιτισμού που άναψε στην Τήνο το καλοκαίρι του 2010 να μην σβήσει και με υψηλό αίσθημα ευθύνης συνεχίζουμε. Χάρη στην υποστήριξη από εσάς το Φεστιβάλ ολοένα μεγαλώνει και διευρύνεται.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -