Το Σάββατο 21 Ιουνίου, ο Εξωραϊστικός Φιλανθρωπικός και Μορφωτικός Σύλλογος Μυρσίνης αναβίωσε για ακόμη μια χρονιά το παραδοσιακό έθιμο του Αη Γιάννη του Φωταρά στην πλατεία του χωριού.

Μια παράδοση βαθιά ριζωμένη στον χρόνο, που παρέμεινε αναλλοίωτη και χάρισε σε κατοίκους και επισκέπτες τη δυνατότητα να βιώσουν από κοντά τα λαϊκά ήθη και έθιμα του τόπου μας μέσα από μια ζωντανή και συγκινητική αναπαράσταση.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με παραδοσιακούς χορούς από τη Χορευτική Ομάδα Σμαρδακίτου, ενώ το γλέντι κορυφώθηκε με το μουσικό σχήμα του Πολυχρόνη και της Λέττας Κορρέ, προσφέροντας μια αξέχαστη βραδιά κεφιού και γνήσιας τηνιακής φιλοξενίας.

Συγχαρητήρια στον Σύλλογο της Μυρσίνης για την εξαιρετική διοργάνωση και την αφοσίωσή τους στη διατήρηση των παραδόσεων του τόπου.
