back to top

Εφαρμογή του συστήματος HACCP στις επιχειρήσεις Τροφίμων

Σε αντίθεση με τους άλλους τύπους επιχειρήσεων, στις επιχειρήσεις τροφίμων ελλοχεύουν σοβαροί κίνδυνοι σχετιζόμενοι με την Ασφάλεια των τροφίμων οι οποίοι μάλιστα μπορούν να φέρουν την καταστροφή της επιχείρησης.

Επιγραμματικά τέτοιοι κίνδυνοι σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Χρηματοδότησης (IFC) είναι:

-Μή ευχαριστημένοι πελάτες σε συστηματική βάση
-Μειωμένη εμπιστοσύνη των πελατών
-Δυσφήμιση της επιχείρησης (π.χ. από καταγγελίες πελατών)
-Ανακλήσεις τροφίμων
-Συχνότεροι έλεγχοι από τις αρμόδιες αρχές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ LKQUALITY

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις της Τήνου

Newsletter

Εφαρμογή του συστήματος HACCP στις επιχειρήσεις Τροφίμων

Σε αντίθεση με τους άλλους τύπους επιχειρήσεων, στις επιχειρήσεις τροφίμων ελλοχεύουν σοβαροί κίνδυνοι σχετιζόμενοι με την Ασφάλεια των τροφίμων οι οποίοι μάλιστα μπορούν να φέρουν την καταστροφή της επιχείρησης.

Επιγραμματικά τέτοιοι κίνδυνοι σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Χρηματοδότησης (IFC) είναι:

-Μή ευχαριστημένοι πελάτες σε συστηματική βάση
-Μειωμένη εμπιστοσύνη των πελατών
-Δυσφήμιση της επιχείρησης (π.χ. από καταγγελίες πελατών)
-Ανακλήσεις τροφίμων
-Συχνότεροι έλεγχοι από τις αρμόδιες αρχές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ LKQUALITY

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις της Τήνου