Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023

Εφαρμογή του συστήματος HACCP στις επιχειρήσεις Τροφίμων

- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img

Σε αντίθεση με τους άλλους τύπους επιχειρήσεων, στις επιχειρήσεις τροφίμων ελλοχεύουν σοβαροί κίνδυνοι σχετιζόμενοι με την Ασφάλεια των τροφίμων οι οποίοι μάλιστα μπορούν να φέρουν την καταστροφή της επιχείρησης.

Επιγραμματικά τέτοιοι κίνδυνοι σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Χρηματοδότησης (IFC) είναι:

-Μή ευχαριστημένοι πελάτες σε συστηματική βάση
-Μειωμένη εμπιστοσύνη των πελατών
-Δυσφήμιση της επιχείρησης (π.χ. από καταγγελίες πελατών)
-Ανακλήσεις τροφίμων
-Συχνότεροι έλεγχοι από τις αρμόδιες αρχές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ LKQUALITY

spot_img

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img