Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021
- Sitaras Real Estate -

Εφαρμογή του συστήματος HACCP στις επιχειρήσεις Τροφίμων

Σε αντίθεση με τους άλλους τύπους επιχειρήσεων, στις επιχειρήσεις τροφίμων ελλοχεύουν σοβαροί κίνδυνοι σχετιζόμενοι με την Ασφάλεια των τροφίμων οι οποίοι μάλιστα μπορούν να φέρουν την καταστροφή της επιχείρησης.

Επιγραμματικά τέτοιοι κίνδυνοι σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Χρηματοδότησης (IFC) είναι:

-Μή ευχαριστημένοι πελάτες σε συστηματική βάση
-Μειωμένη εμπιστοσύνη των πελατών
-Δυσφήμιση της επιχείρησης (π.χ. από καταγγελίες πελατών)
-Ανακλήσεις τροφίμων
-Συχνότεροι έλεγχοι από τις αρμόδιες αρχές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ LKQUALITY

διαβαστε επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ο καιρός

Tinos
few clouds
16.7 ° C
17.2 °
16 °
55 %
6.2kmh
20 %
Σα
16 °
Κυ
16 °
Δε
12 °
Τρ
11 °
Τε
13 °