Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγκατάσταση Ανελκυστήρα ΑμΕΑ στο Ιατρικό Τήνου

Ανελκυστήρες LIFTEK: Για έναν κόσμο προσβάσιμο στο σύνολο της κοινωνίας!

Η εταιρεία LIFTEK, συνεχίζοντας τη δυναμική της ανάπτυξη στον κλάδο της κατασκευής και εμπορίας ολοκληρωμένων συστημάτων ανελκυστήρων, σχεδιάζει και διαθέτει σύγχρονους ανελκυστήρες υψηλής ποιότητας και αισθητικής για κάθε χρήση και τύπο κτιρίου σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων.

Ανελκυστήρες υψηλών προδιαγραφών και ασφάλειας

Για τη Liftek, η ζωή είναι απόλυτα συνυφασμένη με την ασφάλεια και την ποιότητα. Όταν οι ανελκυστήρες που εγκαθιστά, χρησιμοποιούνται καθημερινά από τόσο κόσμο, έχει την ευθύνη να διασφαλίσει ότι οι πελάτες της και οι τελικοί χρήστες απολαμβάνουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας. 

Πιστεύοντας ότι αξία έχει να βρίσκεται πάντα στο πλευρό των ανθρώπων που σε εμπιστεύονται, η εταιρεία προσφέρει λύσεις ανελκυστήρων και υπηρεσίες που διευκολύνουν την καθημερινότητά τους. 

Η Liftek αποτελεί την πιστοποιημένη λύση για ανελκυστήρες ΑΜΕΑ για ασφαλή, αξιόπιστη και άνετη μετακίνηση με αυτονομία σε χώρους χωρίς ασανσέρ. 

Σήμερα, ο ανελκυστήρας είναι ένα μέσο μεταφοράς απαραίτητο για την άνετη μετακίνησή στην καθημερινότητα μας ιδίως για τους συνανθρώπους μας που έχουν προβλήματα κινητικότητας αλλά και ανθρώπους προχωρημένης ηλικίας. Ακόμα όμως και για σένα που μπορεί να μένεις σε σπίτι με περισσότερους από έναν όροφο και δυσκολεύεσαι στη μετακίνηση με τις σκάλες. 

Σε αυτό το πλαίσιο όσοι αναζητούν λύσεις που απαντούν σε αυτές τις προκλήσεις, όπως στην τεχνική και αισθητική αρτιότητα των κτιρίων αλλά και στην ασφάλεια και αξιοπιστία ενός ανελκυστήρα, η LIFTEK είναι ο σύμμαχός σας. 

Ακολουθώντας τη φιλοσοφία αυτή, η Liftek επαναπροσδιορίζει τα όρια σχεδιασμού ενός ανελκυστήρα, δίνοντας σας τη δυνατότητα να δημιουργήσετε την ιδανική αισθητική για κάθε χώρο και να αναδείξετε ένα δικό σας “έργο τέχνης” κάθε φορά. 

Η σχεδιαστική ιδέα όλων των ανελκυστήρων που παρέχει η Liftek βασίζεται στον κομψό και αρμονικό συνδυασμό υλικών και χρωμάτων. Λιτές αλλά δυναμικές γραμμές, εντυπωσιακά χρώματα, γεωμετρικά σχήματα, εκλεπτυσμένες επενδύσεις ενσωματώνονται για να δημιουργήσουν μια μοναδική και αξέχαστη ατμόσφαιρα.

Στη Liftek, διαθέτουμε τη μεγαλύτερη γκάμα ανελκυστήρων, υδραυλικούς και μηχανικούς MRL, στις Κυκλάδες καθώς συνεργαζόμαστε με τη Metron ΑΕ, μια από τις κορυφαίες βιομηχανίες ανελκυστήρων παγκοσμίως.

Ο θάλαμος, ένα κρίσιμο στοιχείο που διαμορφώνει το χαρακτήρα ενός κτιρίου, μπορεί να διαμορφωθεί στα χρώματα και υλικά της επιλογής σας ώστε να προσδιορίσετε το ύφος και την αισθητική που ταιριάζει στο δικό σας χώρο. Με το Online Configurator της Metron, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ανελκυστήρα όπως εσείς τον φαντάζεστε. 

Τελευταίο έργο της LIFTEK στη Τήνο είναι η εγκατάσταση ανελκυστήρα στο νέο διαγνωστικό κέντρο ΙΑΤΡΙΚΟ ΤΗΝΟΥ

Στο Ιατρικό Τήνου εγκαταστάθηκε υδραυλικός ανελκυστήρας, πλήρες πακέτο της εταιρείας METRON, κατασκευασμένος σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας & ποιότητας για την μεταφορά ΑμΕΑ. με αξεπέραστο design και αισθητική. 

Διαθέτει ανοξείδωτες επιφάνειες θαλάμου και θύρες, οι οποίες είναι κατάλληλες για νοσοκομειακή χρήση. Το έμβολο και η αντλία λαδιού είναι της ιταλικής OMARLIFT, ο πίνακας αυτοματισμού είναι της STAGE HELLAS, ενώ διαθέτει πλήρως ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες ελβετικές βαλβίδες λαδιού Bucher iValve.

Η έμπειρη ομάδα συνεργατών και μηχανικών της Liftek έχει την τεχνογνωσία να σχεδιάσει και να κατασκευάσει ένα μεταλλικό φρεάτιο ανελκυστήρα, ένα δομικό στοιχείο ενός κτιρίου, και να το μετατρέψει σε μια εντυπωσιακή αρχιτεκτονική κατασκευή υψηλής αισθητικής. Τέλος στο συγκεκριμένο επιλέχθηκε συγκεκριμένο μοντέλο ανελκυστήρα της Metron που απαιτεί μόνο 20 εκατοστά βάθος πυθμένα.

Επικοινωνήστε με τη Liftek για να δημιουργήσετε έναν ανελκυστήρα τόσο μοναδικό όσο και εσείς. Έχει μια λύση για εσάς!

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς της Liftek να συζητήσουμε αναλυτικά όλες τις προδιαγραφές του έργου και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την καλύτερη λύση για εσάς ή να συμπληρώσετε την φόρμα προσφοράς που θα βρείτε στο site της και άμεσα να λάβετε μια αναλυτική και εμπεριστατωμένη απάντηση. 

Η LIFTEK έχει ως κύριο σκοπό της να σας προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, καλύπτοντας όλα τα νησιά των Κυκλάδων με 4 γραφεία άμεσης εξυπηρέτησης και τεχνικής κάλυψης σε Σύρο, Μύκονο, Πάρο και Νάξο. Η Τηλεφωνική Τεχνική Υποστήριξη λειτουργεί όλο το 24ωρο 365 μέρες τον χρόνο, ενώ η Γραμματειακή υποστήριξη λειτουργεί καθημερινά 9:00 – 21:00

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

σε Τήνο, Σύρο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Σαντορίνη, Μήλο, Ίο, Σίφνο

  • Συντήρηση ασανσέρ & επισκευή 
  • Μελέτη & εγκατάσταση ανελκυστήρα
  • Κατασκευή μεταλλικών φρεατίων
  • Εγκατάσταση εξωτερικών ασανσέρ
  • Ανακαίνιση & εκσυγχρονισμός ανελκυστήρα
  • Πιστοποίηση ανελκυστήρα & αδειοδότηση 

Σας ανεβάζουμε με ασφάλεια στις Κυκλάδες!

🌐 www.liftek.gr

 📍  Επτανήσου 13, Σύρος 

☎️ 22810 77777

📧  info@liftek.gr

Βρείτε μας και στα social media

Facebook : https://www.facebook.com/Liftek.gr

Instagram : https://www.instagram.com/liftek.gr/

YouTube : https://www.youtube.com/channel/UCX-EUO7c_hIRP11BjolLSsQ 

εγγραφή newsletter