Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Σύλλογος Αετοφωλιάς Τήνου – Αναγγελία θανάτου π. Αντωνίου Φόνσου

Αναγγελία θανάτου π. Αντωνίου Φόνσου

Σήμερα μάθαμε και αποχαιρετούμε ένα Άνθρωπο πρώτα απ’όλα. Έναν ιερέα γιά τούς πιστούς,έναν φίλο για τους νέους, ένα δραστήριο εργάτη για την νεολαία και όλα τα Κάτω Μέρη που τόσο αγαπούσε.

22 Μαΐου 2010 – Παρουσίασε το βιβλίο “τα κάτω μέρη της Τήνου ταξίδι σε έναν κόσμο ξεχωριστό” ένα βιβλίο εγκυκλοπαίδεια για όλους όσους ξέρουν ή θελουν να μάθουν τα κάτω μέρη. Σίγουρα η νεολαία και τα χωριά μας του οφείλουμε πολλά.

Καλό Ταξίδι Πατήρ Αντώνη!


Η εξόδιος Ακολουθία, θα τελεσθεί σήμερα Παρασκευή, 15 Μαΐου στις 19.00 στο Ενοριακό Κοιμητήριο της Ενορίας Κρόκου και ο ενταφιασμός του σκηνώματος του θα γίνει σε στενό εκκλησιαστικό και οικογενειακό κύκλο.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -