Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, 2023

Αγιασμός για τη νέα κατηχητική χρονιά στην Τήνο

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου-Τήνου κ. Δωροθέου Β’, τελέσθηκε στον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής πόλεως Τήνου ο Αγιασμός επί τη ενάρξει της κατηχητικής περιόδου 2023-2024, με τη συμμετοχή των Εφημερίων της Ιεράς Νήσου, μαθητών και μαθητριών όλων των βαθμίδων, κατηχητών και κατηχητριών, διευθυντών σχολείων, εκπαιδευτικών και γονέων.

Προ του πέρατος του Αγιασμού ανεγνώσθη το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σύρου – Τήνου κ. Δωροθέου.

Ο Ιερολογιώτατος Ιεροδιάκονος Δοσίθεος Παπαμήτρος ομίλησε διδακτικότατα σε όλους τους συμμετέχοντες, για τις δυσκολίες και τους προβληματισμούς των νέων σήμερα, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι σαν κοινωνία καθημερινά και πώς η εκκλησία ήταν και είναι πάντοτε δίπλα στον καθένα μας που έχει ανάγκη.

Ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Νήσου Τήνου Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός ευχαρίστησε τους κατηχητές Κληρικούς και λαϊκούς, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, καθώς επίσης το Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας για την βοήθεια και στήριξη στην επιτέλεση του έργου των Κατηχητικών Σχολείων και ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά καλή κι ευλογημένη κατηχητική χρονιά.

Μετά το πέρας του Αγιασμού, προσεφέρθη παραδοσιακή δοχή προς όλους τους παρευρεθέντες.

Φωτογραφίες: Μιχαήλ Παναγιωτίδης

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -