Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023

Αγιασμός Σχολών Βυζαντινής Μουσικής, Αγιογραφίας και Καλών Τεχνών στην Τήνο

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου-Τήνου κ. Δωροθέου Β’ τελέσθηκε ο Αγιασμός στις Σχολές Βυζαντινής Μουσικής και Βυζαντινής Αγιογραφίας, υπό του Αρχιερατικού Επιτρόπου, του Ιεροκήρυκος και Διακόνων του Πανιέρου Ναού, οι οποίες λειτουργούν υπό την αιγίδα του Πανελληνίου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου στις εκ βάθρων ανακαινισμένες αίθουσες του Ιερού Ιδρύματος, προ του πέρατος του οποίου ανεγνώσθη το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου.

Συμμετείχαν, μέλη της Διοικούσης Επιτροπής του ΠΙΙΕΤ, Πρόεδροι και  μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων «Παναγία η Ελεούσα» και «Παναγία η Οδηγήτρια» με την συμβολή των οποίων λειτουργούν οι Σχολές, οι διδάσκαλοι των σχολών, μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς.

Ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς νήσου Τήνου μετέφερε τις ευχές και τις ευλογίες του Σεβ. Μητροπολίτου Σύρου-Τήνου κ. Δωροθέου Β΄,  αναφερόμενος και στο σπουδαίο έργο των δύο σχολών και συνεχάρη για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, της σχολής Αγιογραφίας, τον διευθυντή κ. Νεκτάριο Αντωνόπουλο και τους διδασκάλους.

Στο εμβληματικό  χωριό του Πύργου Τήνου τελέσθηκε ο Αγιασμός στην σχολή Καλών Τεχνών Πανόρμου, για τον διευθυντή, τους εκπαιδευτικούς και τους σπουδαστές επί τη ενάρξει των μαθημάτων, υπό του Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ιεράς Νήσου Τήνου Πρωτοπρ. Γεωργίου Φανερού και του Διακόνου του Πανιέρου Ναού.

Συμμετείχαν, η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας και Έπαρχος Τήνου, η Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Τήνου εκπροσωπών τον Δήμαρχο Τήνου, , ο αρχηγός της Μείζονος Αντιπολιτεύσεως και νεοεκλεγής Δήμαρχος Τήνου, η Αντιδήμαρχος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της σχολικής Εφορίας και τα μέλη, Μέλη της Διοικούσης Επιτροπής του ΠΙΙΕΤ, οι Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων Πανόρμου, Υστερνίων και Καρδιανής, ο Πρόεδρος και μέλη της Αδελφότητος των εν Αθήναις Τηνίων, Πρόεδροι Συλλόγων και Φορέων του Πνευματικού Κέντρου Πανόρμου, μέλη της Τοπικής Κοινότητας Πανόρμου, νεοκλεγέντες Δημοτικοί Σύμβουλοι, Μαρμαρογλύπτες, γονείς και κάτοικοι της Περιφέρειας Πανόρμου.

Ο Αρχιερατικός Επίτροπος ανέγνωσε το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου και μετέφερε τις ευχές του για τη νέα εκπαιδευτική χρονιά. 

Φωτογραφίες: Γεώργιος Πολυκανδρίτης

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -