Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023

Αγκυροβόλησε στην Τήνο το Silver Shadow

Από το πρωί βρίσκεται αγκυροβολημένο στο νησί της Τήνου το κρουαζιερόπλοιο Silver Shadow της Royal Caribbean με 250 επιβάτες. Το κρουαζιερόπλοιο που κάνει πολυτελείς κρουαζιέρες και ανήκει στον αμερικανικό κολοσσό Royal Caribbean είχε προσέγγιση προγραμματισμένη στη Σύρο.

Στη Σύρο το λιμάνι είναι αβαθή, στη συνέχεια η εταιρεία διάλεξε την Μύκονο όμως εκεί ήταν ήδη άλλα κρουαζιερόπλοια και λόγω των ανέμων κρίθηκε για λόγους ασφαλείας οι αρχές δεν αφήνουν να προσεγγίσει άλλο πλοίο έπειτα, η Μήλος δεν έχει προστατευμένο λιμάνι για να δέσει οπότε απορρίφθηκε και αυτή η λύση.

Πάμε στην Τήνο, το πλοίο έφτασε στο νησί στις 08.00 ενημερώθηκε λιμεναρχείο και λιμενικό ταμείο Τήνου – Άνδρου το οποίο είναι και αρμόδιο. Όπως αναφέρει το www.protothema.gr, o πλοίαρχος έδωσε την έγκριση να κατέβουν τα tenders αφού μπορεί να κάνει το operation με ασφάλεια για τους επιβάτες. Το Λιμενικό Ταμείο απάντησε σε σχετικό αίτημα της εταιρείας για την αποβίβαση των επιβατών ότι ο χρόνος προετοιμασίας της Λιμενικής Εγκατάστασης με βάση τον Κανονισμό 725/31-03-2004 είναι τουλάχιστον 24 ώρες προ του κατάπλου.

Σας ενημερώνουμε συνεπώς ότι προκειμένου να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας με βάση τον κώδικα ISPS και τα πρωτόκολλα Υγείας που απαιτούνται για τον Covid-19 , η Λιμενική Εγκατάσταση Τήνου θα είναι έτοιμη να δεχτεί την αποβίβαση των 250 επιβατών την Παρασκευή 01-10-2021 και ώρα 10.00 πμ».

Με το σχόλιο της εταιρείας στο www.protothema.gr να είναι «Αρα καταλαβαίνουμε με αυτό το χαρτί ότι δεν μπορούν να κάνει ενεργοποίηση του ISPS code για λόγους εκτάκτου ανάγκης».

Όπως αναφέρει το έγκυρο site arxipelagos.gr “Το πλοίο πραγματοποιεί 15ήμερη κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά και την Κύπρο, έχοντας ήδη ακυρώσει την πολυήμερη κρουαζιέρα στην Τουρκία και τη Μαύρη Θάλασσα.”

Προς το παρόν το πλοίο βρίσκεται στα Κιόνια κι αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες θα παραμείνει στο νησί μέχρι το απόγευμα οπότε και θα αναχωρήσει για τον επόμενο προορισμό του, τη Σαντορίνη.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είμαστε 500χρ πίσω σε σχέση με του γείτονες μας από ανατολάς. Κρίμα γιατί έχουμε σαν νησί πολλές δυνατότητες κρίμα.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.