Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023

Τήνος – Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνεχίζει τον αγώνα κατά των Αιολικών

Με ανάρτηση της η Έπαρχος Τήνου μας ενημερώνει για την συνέχιση των ενεργειών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενάντια στις ανεμογεννήτριες. Η ανάρτηση της κας Δεληγιάννη αναφέρει χαρακτηριστικά:

Με τη με αριθμό 108/2020 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ εγκρίθηκε η ανάθεση σε δικηγόρο Αθηνών, της σύνταξης και υποβολής αναφοράς – καταγγελίας ενώπιον του Συνηγόρου του Πολίτη, με αντικείμενο το νομικό καθεστώς και τη διοικητική πρακτική που ακολουθείται για την αδειοδότηση και τη διάνοιξη των συνοδών έργων οδοποιίας των προς εγκατάσταση Αιολικών Πάρκων στα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ανάμεσα στα οποία και η Τήνος.
Είναι αυτά τα περίφημα συνοδά έργα, με τους τεράστιους δρόμους, που διανοίγονται, εκεί που δεν επιτρέπεται καν η ανοικοδόμηση, με άλλοθι την Πράσινη Ενέργεια και καταστρέφουν τις βουνοκορφές μας.

Ας μην ξεχνάμε τον πολύπλευρο, πολύχρονο και πολύπαθο αγώνα του Δήμου Τήνου, να προστατεύσει την ιδιοκτησία του στη θέση «ΠΡΑΣΣΑ» Υστερνίων και την νομικά λανθασμένη απόφαση της μη αναγνώρισης της νομής του, στην επίδικη παράνομη διάνοιξη που συντελέστηκε μέσα στην ιδιοκτησία του, για την πρόσβαση του επενδυτή στο υπό εγκατάσταση Αιολικό Πάρκο του στην περιοχή.

Ελπίζω η Δικαιοσύνη με την απόφαση που αναμένουμε, να αποκαταστήσει επιτέλους αυτή την αδικία !!!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -