Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Αγροτικός Συνεταιρισμός Τήνου – «Βοηθήστε να μένει το νησί μας καθαρό»

Όπως γνωρίζετε ο Δήμος Τήνου σε συνεργασία με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Τήνου δημιούργησαν κατάλληλο χώρο συγκέντρωσης κλαδιών, σε οικόπεδο του Δήμου στον Άγιο Νικήτα.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Τήνου κι ο Δήμος Τήνου ευχαριστούν όλους όσους με συνέπεια αποθέτουν ως τώρα στο οικόπεδο αυτό τα κλαδιά τους.

Λόγω εποχής όμως τα κλαδέματα είναι πάρα πολλά, και η κομποστοποίηση τους είναι αργή διαδικασία που απαιτεί πολύ χρόνο. Έτσι οι ανάγκες των ωριμαντηρίων – χώρων κομποστοποίησης, που έχουν δημιουργηθεί στο τυροκομείο έχουν καλυφθεί ήδη, με συνέπεια να μην μπορούν να αξιοποιήσουν προς το παρόν άλλα κλαδιά.

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ

Από τώρα και στο εξής να μην πηγαίνετε κλαδιά στο χώρο αυτό γιατί έχει γεμίσει.
Όσα κλαδιά είναι ήδη εκεί αρκούν για αρκετούς μήνες ακόμη, οπότε, με νέα ανακοίνωση μας, όταν ο χώρος θα έχει αδειάσει, θα μπορείτε και πάλι να εναποθέτετε.

Για την διαχείριση επομένως των κλαδιών σας στο εξής, θα πρέπει να φροντίσετε οι ίδιοι, ή σε συνεργασία με την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Τήνου.

Βοηθήστε να μένει το νησί μας καθαρό.

Τήνος: 11/03/ 2021
ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΤΗΝΟΥ

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -