Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023

Αλλάζουμε – Η τουριστική περίοδος είναι εδώ, ο Δήμος απουσιάζει

- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img

Η Τήνος υποδέχεται ήδη τους πρώτους από τους χιλιάδες επισκέπτες, της φετινής τουριστικής περιόδου. Δυστυχώς, η φιλοξενία μας δεν μπορεί να κρύψει τα πολλά και μεγάλα προβλήματα που νησιού μας, που θα ταλαιπωρήσουν κατοίκους και επισκέπτες, αφού η απερχόμενη Δημοτική Αρχή δεν κατάφερε να δώσει λύσεις.

 • Δεν έδωσε λύση στο πρόβλημα της επάρκειας του νερού. Δεν υπάρχει καμία μελέτη για τις ανάγκες του νησιού μας. Δεν έχει γίνει καμία από τις απαραίτητες ενέργειες ώστε, όχι μόνο για να διασφαλιστεί η επάρκεια νερού, αλλά και για να υπάρχει δυνατότητα αποθήκευσης. Δεν έχουν προστεθεί δεξαμενές και δεν έχει πραγματοποιηθεί καθαρισμός αυτών που υπάρχουν.
  Δεν έγιναν περιβαλλοντικές μελέτες για να επιλεγεί η λύση επιπλέον γεωτρήσεων, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα προκαλέσουμε δυσμενείς συνέπειες στον υδροφόρο ορίζοντα. Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για τη λειτουργία των αφαλατώσεων.
 • Δεν έδωσε λύση στο πρόβλημα της υποστελέχωσης του Κέντρου Υγείας, που έχει μεγαλώσει, μετά την αποχώρηση του μοναδικού ορθοπεδικού, ο οποίος δεν έχει ακόμα αντικατασταθεί.
 • Δεν έδωσε λύση στο πρόβλημα των ελλείψεων προσωπικού καθαριότητας και δεν οργάνωσε ποτέ τη λειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας, με τρόπο που να ανταποκρίνεται στις στις αυξημένες ανάγκες του νησιού.
 • Δεν έδωσε λύση στο πρόβλημα των αγροτικών δρόμων, που δεν έχουν καθαριστεί.
 • Δεν έδωσε λύση στο κρίσιμο για τους συνανθρώπους μας ΑΜΕΑ πρόβλημα της προσβασιμότητας σε κοινόχρηστους χώρους και στις παραλίες του νησιού μας.
 • Δεν έδωσε λύση στο πρόβλημα της προβολής του Φεστιβάλ Τήνου, του οποίου δεν γνωρίζουμε ούτε το πρόγραμμα, ούτε τον υπεύθυνο.
 • Δεν έδωσε λύση στο πρόβλημα της κυκλοφορίας και στάθμευσης των οχημάτων.
 • Δεν έδωσε λύση στο πρόβλημα της ισόρροπης ανάπτυξης των υποδομών του νησιού μας, που καλείται να φιλοξενήσει, με σχεδιασμό και ποιότητα, όσους επιλέγουν τον τόπο μας, είτε για παροδική , είτε για μόνιμη εγκατάσταση.

  Ελπίζουμε η αδιαφορία ή/και η αδυναμία της απερχόμενης Δημοτικής Αρχή, να μην στοιχίσει στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Τήνου, αυτό το καλοκαίρι.

  Καλούμε τους συνδημότες μας, να δώσουν αυτοί τη λύση, επιλέγοντας να αλλάξουμε όσα μας ταλαιπωρούν, μας πικραίνουν και μας πληγώνουν, στις Δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.
spot_img

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img