Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023

Αλλάζουμε: Οι εκ των υστέρων δικαιολογίες δεν αναιρούν τις βαρύτατες ευθύνες του Δημάρχου

- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img

Δήμαρχε,
Τώρα που πιαστήκατε με την γίδα στην πλάτη, σπεύδετε να μας ενημερώσετε ότι θα ξεκινήσετε νομική διαδικασία, εντός 30 ημερών …..

 • ξεκινήσατε ;;; ….
 • οι ημερομηνίες τρέχουν, έχετε μόνο 18 ημέρες μέχρι την ημερομηνία υποβολής της προσφυγής….
  Επίσης πετάξατε, χαριτωμένα, την μπάλα στην εξέδρα, με σκοπό την απόκρυψη της αλήθειας και την παραπλάνηση των κατοίκων, ενημερώνοντας πως επίκειται υπογραφή σύμβασης…..αλήθεια ,
 • πότε θα υπογραφεί ;;; εντός του φθινοπώρου, μας είπατε, για να την χρησιμοποιήσετε , προφανώς, σαν προεκλογικό άσσο στο μανίκι….
 • πόσο χρονικό διάστημα θα διαρκέσει η κατασκευή του έργου ;;;
 • πόσο χρονικό διάστημα θα είναι σε ισχύ το εργο ;;;
 • μετά την οριστική παύση της μονάδας, όπως προβλέπεται, σε ποιο σημείο θα επανεγκατασταθεί ;;;
 • υπάρχει μελέτη καθορισμού σημείου επανεγκατάστασης ;;;
 • πόσο χρονικό διάστημα απαιτεί , κατά την συνήθη πρακτική , και σύμφωνα με τις τοπικά κρατούσες συνθήκες, η αποκατάσταση του χώρου εγκατάστασης ;;;
 • υπάρχει πρόβλεψη τρόπου αποκατάστασης του χώρου εγκατάστασης ώστε να μην βλάπτεται η καλαισθησία και κοινωνική ωφέλεια του τοπίου ;;;
 • πέραν των πρόσθετων όρων , όπως αυτοί αναφέρονται στην απόφαση της προς υπογραφή σύμβασης , ποιοι είναι οι αρχικοί όροι οι οποιοι συμπεριελήφθησαν στην αίτηση ;;;
 • ποιά είναι τα προσδοκώμενα οικονομικά οφέλη του Δήμου από την λειτουργία Μονάδας κομποστοποίησης ??
 • ποιά είναι τα οικονομικά οφέλη των πολιτών του Δήμου ;;;
 • πότε θα λειτουργήσει ;;;
 • Υπάρχει οργανισμός – υπηρεσία διαχείρισης των βιοαποβλήτων ;;;
 • υπάρχει εξειδικευμένο προσωπικό για την διαδικασία συλλογής – διαλογής – λειτουργίας του μηχανισμού βιοαποβλήτων ;;;
  Μέχρι να τα σκεφτείτε όλα αυτά, και να τα υλοποιήσετε, εμείς, οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, προτείνουμε :
 1. Αλλαγή στην διαδικασία συλλογής και διαχείρισης των απορριμμάτων, με προμήθεια περισσότερων απορριμματοφόρων, περισσότερων κάδων συλλογής απορριμμάτων, και βέβαια έγκαιρο προγραμματισμό πρόσληψης του απαραίτητου προσωπικού, για την κάλυψη των αναγκών σε καθημερινή βάση, ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες.
 2. Διαχωρισμό των απορριμμάτων στην πηγή δημιουργίας τους (αστικά απόβλητα – ανακυκλώσιμα υλικά – βιοαπόβλητα – ρούχα – χαρτιά και είδη συσκευασίας)
 3. Μελέτη και πρόταση ευαισθητοποίησης των κατοίκων με την προμήθεια και δωρεάν παραχώρηση κάδων για συλλογή βιοαποβλήτων στην πηγή δημιουργίας τους, πέραν επαγγελματικών χώρων, και στις οικίες των κατοίκων και δημοτών, σε επίπεδο οικίας – αυλής – γειτονιάς.
 4. Μελέτη και εγκατάσταση σημείων ανακύκλωσης, σε διάφορα λειτουργικά σημεία του Δήμου
 5. Μελέτη και εγκατάσταση υπόγειων κάδων συλλογής αστικών αποβλήτων και ανακυκλώσιμων υλικών.
 6. Κανονισμό λειτουργίας και τυποποίηση διαδικασιών του κέντρου συλλογής απορριμμάτων, καθώς και δημιουργία συστήματος ελέγχου τήρησης των διαδικασιών, για την ορθή λειτουργια του.

  Θυμίζουμε στον Δήμαρχο, και στη Δημοτική Αρχή ότι, ο τρόπος συμπεριφοράς σας φανερώνει την εκτίμηση με την οποία περιβάλλετε τους πολίτες του Δήμου, αλλά και τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο υποτιμάτε την λογική του και την αντίληψή του.

  Αλλάζουμε σημαίνει δέσμευση να φροντίζουμε, καθημερινά, και σε όλα τα επίπεδα, την ποιότητα ζωής των πολιτών, με δημιουργικές προτάσεις και ευέλικτες λύσεις, οι οποίες προάγουν την ζωή και τον πολιτισμό του τόπου μας.
spot_img

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img