Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2023

Αλλάζουμε – Συνάντηση φίλων & υποψηφίων

- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε στο “Nero” η συνάντηση της Υποψήφιας Δημάρχου Αναστασίας Ψάλτη και της Δημοτικής Παράταξης Αλλάζουμε, με φίλους και υποψήφιους συμβούλους.

Η Υποψήφια Δήμαρχος Τήνου Αναστασία Ψάλτη τόνισε στην περιεκτική ομιλία της, ότι στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, αυτό που θα κριθεί είναι το αν ο Δήμος θα αποκτήσει, επιτέλους, ενεργό ρόλο στον σχεδιασμό της ανάπτυξης του νησιού μας, ή αν θα παραμείνει αναποτελεσματικός διαχειριστής της πραγματικότητας.

Αυτό που θα κριθεί είναι το αν οι δημότες θα έχουν ουσιαστικό λόγο, ή αν θα παραμείνουν στο περιθώριο, αποκλεισμένοι από τις διαδικασίες λήψης αποφάσεων, θεατές των εξελίξεων που αφορούν το νησί μας ή αν θα μπορέσουμε όλοι μαζί να διατηρήσουμε τον τόπο μας και να τον αναπτύξουμε σε πλαίσια Βιωσιμότητας και Αειφορίας.

Έκανε αναφορές στη στρατηγική της παράταξης, η οποία βασίζεται στη διακλαδική διασύνδεση των οικονομικών κλάδων του νησιού με προτεραιότητα στον πρωτογενή τομέα και ταυτόχρονα στη δημιουργία ουσιαστικής ταυτότητας για το νησί μας. Αυτό που θα κριθεί είπε, είναι το αν η Τήνος θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πιεστικού σήμερα, και τις προκλήσεις του αύριο.

Έγινε ανάλυση της λογικής των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ. Πρώτα αλλάζουν οι συμμετέχοντες στα κοινά, οι υποψήφιοι και μετά ακολουθούν οι ψηφοφόροι, οι οποίοι καλούνται να κρίνουν και να επιλέξουν τον ικανό υποψήφιο για Δήμαρχο σήμερα, καθώς και τους ικανούς και ανιδιοτελείς υποψηφίους συμβούλους του. Η επόμενη ημέρα του Δήμου χρειάζεται την συμμετοχή όλων.

Επιπλέον τόνισε, οτι η παράταξη έχει χώρο και ρόλο για όλες και όλους όσους ενστερνίζονται το σχέδιο, το όραμα, την διάθεση προσφοράς στον Δήμο και την προοπτική της επόμενης ημέρας.

Στο ίδιο πλαίσιο ανακοίνωσε τα ονόματα των μέχρι σήμερα υποψηφίων συμβούλων και καλωσόρισε δύο ακόμη νέους υποψήφιους τον κ Βαλσαμή Κωνσταντίνο από την Καρυά και τον κ Αυγουστίνο Καργαρώτο από τον Μαρλά.

Κατέληξε στην παρουσίαση του Γιώργου Κόγκου, Προέδρου του τοπικού συμβουλίου Χώρας, ο οποίος με την παρουσία του στην παράταξη ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, κάνει πράξει τις αρχές της παράταξης.
Πρώτα ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ εμείς και μετά ζητάμε από τους δημότες να μας ακολουθήσουν. Αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη της οργάνωσης όλων των διαδικασιών και μέσα από δομημένη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου μας, με ειλικρινή και συνεχή ενημέρωση του πολίτη, θα καταφέρουμε να επιλύουμε τα προβλήματα και να διαχειριζόμαστε με επιτυχία την καθημερινότητα των δημοτών μας.

Η συνάντηση συνεχίστηκε με τοποθετήσεις υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, καθώς και των φίλων της παράταξης και ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ με χαλαρή συζήτηση για τις προοπτικές του Δήμου μας .

spot_img

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img