forum_tinos

ορθοδοντικός_τήνος

Πισίνες Τήνος
Επικαιρότητα

Άλλη μια κίνηση αλληλεγγύης στην Τήνο

Όλα δείχνουν ότι η ζωή μας έχει σταματήσει για λίγο και έχουν μειωθεί οι τόνοι της καθημερινότητας μας. Αλλα δεν είναι για όλους έτσι!!!

Κάποιοι άνθρωποι συνεχίζουν, αθόρυβα και παράγουν έργο, προσφέρουν με ανιδιοτέλεια, αγάπη, σεβασμό, ένα πιάτο φαγητό στους αδύναμους, ενα ζεστό χαμόγελο και τον εαυτό τους για να μην λείψει τίποτα και σε κανέναν.

-- Εστιατόριο Μαραθιά --

Δεν περιγράφω τίποτα άλλο από έναν ξεχωριστό άνθρωπο της Τηνου, την κα Κατερίνα, ηρωίδα στις μέρες μας, που με αγωνιστικοτητα, ευγένεια αλλά πάνω από όλα με πλατύ χαμόγελο σε υποδέχεται σε ένα μικρό χώρο, αλλά γεμάτο αγαπη στην κουζίνα της για να σε ξεναγήσει και να σου περιγράψει τι έχει, που τα αποθηκεύει και το πρόγραμμα της κάθε μέρα σε ότι αφορά το φαγητό των συντοπιτων μας.

Χρόνια τώρα με ανθρώπους που την στηρίζουν φτιάχνει καθημερινά φαγητό για όσους οικονομικά αλλά και ψυχικά αδυνατούν, έχει την έννοια τους, τι θα φάνε κάθε μέρα, αλλά και τι στη Νηστεία, τι την 25η Μαρτιου…

Είναι πολύ σημαντικό να έχει κάποιος την έννοια σου, να φροντίζει πριν από σένα για σένα και τα καταφέρνει μια χαρά, συγκινητικά θα έλεγα.

Σε μια πρόσφατη συζήτηση μαζί της αναλάβαμε για άλλη μια φορά να σταθούμε στο πλευρό της, γίναμε συνεργάτες της, γιατί απλά αξίζει κάθε βοήθεια μας, το έργο της, Αδελφότης Τηνίων Καρδιανιωτών “Η Αγία Τριας” και Σύλλογος Υστερνιωτών “Η Αγία Παρασκευή” με απόλυτο σεβασμό και αγάπη παραδώσαμε χθες στην Κοινωνική Κουζίνα Τήνου 22 κιλά Βακαλάο και 10 κιλά σουπιές για τα γεύματα συνανθρώπων μας, συντοπιτων μας, γιατί πιστεύουμε ότι τέτοιες πράξεις αγάπης εκτός από την γεμάτη κατσαρόλα και ένα πιάτο ζεστό φαγητό, προσφέρουν παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους ανθρώπους και τους φορείς της Τηνου και όχι μόνο.

Θα σταθούμε δίπλα στην κα Κατερίνα και σε όποιον μας χρειαστεί, αρκεί ο σκοπός να είναι για την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο του νησιού και των χωριών μας.

Τα ευχαριστώ που ακούσαμε και τις όμορφες ευχές της, είναι ο μοναδικός λόγος να συνεχίσουμε να στεκόμαστε δίπλα της και να σας ενθαρρύνουμε να προσπαθήσετε όλοι έστω με ένα κιλό μακαρόνια από το υστέρημά σας.

Η Κα Κατερίνα έχει να μιλήσει μόνο με όμορφα λόγια και ευχές για καλή ζωή για όσους την βοηθούν , οι οποίοι στέκουν δίπλα της ανώνυμα και αθόρυβα, αυτοί οι άνθρωποι είναι φίλοι μας, είναι άνθρωποι της προσφοράς και της αγάπης σε ότι τους ζητήσουμε ανταποκρίνονται πάντα με χαμόγελο και μόνο περήφανοι μπορούμε να είμαστε για αυτούς.

Ευχαριστούμε το νέο ψαράδικο της Τήνου των Αδελφών Παπαδημητριου για την μεταφορά και παράδοση στην πόρτα της των προϊόντων. Ευχόμαστε καλές δουλειές.

Για όποιον θέλει να βοηθήσει την κα Κατερίνα τηλ. 6909437597

Τα ΔΣ των Σύλλογων Αδελφότης Τηνίων Καρδιανιωτών “Η Αγία Τριάς” Σύλλογος Υστερνιωτών Τήνου “Η Αγία Παρασκευή”

Κείμενο : Φραντζέσκα Δασύρα

Βρείτε μας στο Instagram

Instagram Photo
Instagram Photo
Instagram Photo
Instagram Photo
Instagram Photo
Instagram Photo
Ακολουθήστε μας

Tinos Today

Το Tinos Today ξεκίνησε την πορεία του στα δρώμενα της Τήνου το 2013. Γρήγορα η κοινωνία του νησιού το αγκάλιασε και το έφερε πρώτο στις προτιμήσεις του Τηνιακού για την ενημέρωση και προβολή της επιχείρησης του. Σας οφείλουμε περισσότερα www.tinostoday.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close