Η Τήνος να δείξει την αλληλεγγύη της απέναντι στον Κορωνοϊό

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Τήνου αναφορικά με την αλληλεγγύη που πρέπει να υπάρχει αυτές τις ημέρες στο νησί μας. Η εν λόγω ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει:

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Η αντιμετώπιση της πανδημίας πέρα από ατομική είναι και συλλογική υπόθεση. Όλοι μαζί με σοβαρότητα, ενότητα και ευθύνη μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες μιας πανδημίας, που θα κορυφωθεί τους επόμενους δύο μήνες.

Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Τήνου, καλεί όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στις εθελοντικές ομάδες, οι οποίες θα παρέχουν υπηρεσίες στο Δήμο ή/και στη Περιφέρεια και στο Κέντρο Υγείας.

Τη δεδομένη συγκυρία, υπάρχουν αυξημένες ανάγκες για κοινωνικές υπηρεσίες αλλά και υπηρεσίες, που έχουν σχέση με τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας.

Τους επόμενους δύο μήνες, κανένας δεν πρέπει να αισθανθεί μόνος του και ειδικά οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας και αυτοί που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

Σκοπός των εθελοντικών ομάδων είναι να βοηθήσουμε την καθημερινότητα των συνανθρώπων μας, ώστε να αποφεύγεται η ανάγκη μετακίνησής τους και να μπορούν να παραμένουν ασφαλείς και υγιείς στα σπίτια τους.

Είμαι βέβαιος ότι οι συμπολίτες μας, που είναι γνωστοί για την ευαισθησία και την αλληλεγγύη τους, θα ανταποκριθούν σε αυτό το κάλεσμα και θα δώσουμε μαζί τη μάχη, για να περιορίσουμε τις συνέπειες της πανδημίας.

Είναι αυτονόητο ότι ο κάθε εθελοντής, θα πρέπει να είναι υγιής και να μην ανήκει στις ευπαθείς ομάδες.

Αιτήσεις θα υποβάλλονται στο e-mail: dimostinou2020@gmail.com

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2283360112 & 2283360106

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter