Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Ένα απόγευμα με το Σωματείο Α.με.Α Τήνου

Ένα απόγευμα με το Σωματείο Α.με.Α Τήνου

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Με κατάμεστη την αίθουσα του καφέ « la strada» πραγματοποιήθηκε η τακτική γενική συνέλευση του σωματείου μας και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ευχαριστούμε τον εκπρόσωπο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σύρου-Τήνου κ.κ. Δωροθέου Β΄ π. Νικόλαο Μαραγκό, την Έπαρχο Τήνου, τους Δημοτικούς και τοπικούς Συμβούλους Τήνου, τον Πρόεδρο και τα μέλη της ΚΟΙΝΣΕΠ Τήνου, τον/την Πρόεδρο και τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου και του Συλλόγου γυναικών Τήνου, την Πρόεδρο των συνταξιούχων Κυκλάδων, τους φίλους και τα μέλη του σωματείου μας, που μας τίμησαν με την παρουσία τους, αλλά και όσους υποχρεώσεις δεν τους επέτρεψαν να είναι μαζί μας.

Ευχαριστούμε:

Την εταιρεία FAST FERRIES και το πρακτορείο του κ. Νικολάου Παπακωνσταντίνου

Την εταιρεία GOLDEN STAR FERRIES και το πρακτορείο του κ. Μαλλιάρη

Το πρακτορείο της κ. Ευγενίας Αλοιμόνου

Την ομάδα πλεκτικής του ΚΑΠΗ Τήνου

Τον κ. Μάνθο Απέργη

και τα καταστήματα:

«Λαγίνι», «Διά χειρός εικόνα-κόσμημα», «ALEXANDER», «Badolino», «Atou», «K&D», «Άποψη», «Ηλιαχτίδα», «Ξυναριανός», «περί Τήνος», «χρώματα Ζάρπα», «κρεοπωλείο Μπόρας» «ΤΗΝΙΟΝ», «Μαραγκός», «IRENE spa», τα φαρμακεία της κ. Ε. Κρικελή και κ. Ε. Κώστα, το ΚΥΤ κ. Δήμητρας Καβούδη, τον κ. Μιχάλη Τριανταφύλλου και την κ. Δέσποινα Μπον, τον κ. Αντώνη Λεβαντίνο, για την προσφορά των δώρων της λαχειοφόρου.

            Τον κ. Ελευθέριο Ψάλτη, το ζαχαροπλαστείο Χάλαρη, την κ. Στέλλα Καβαλιώτη και την κ. Αννιές Δελατόλα για την προσφορά των εδεσμάτων.

            Το τυπογραφείο «Τύπος» του κ. Παναγιώτη Τουφεκλή για τη δωρεάν εκτύπωση των αφισών.

            Το Tinos today και Tinos now για τη δημοσίευση των ανακοινώσεών μας.

            Το καφέ « la strada» και τον κ. Μάριο Δελατόλα για τη φιλοξενία του και τους Μαθιό Δεσύπρη και Βαγγέλη Μπακτή για τη διασκέδαση που μας πρόσφεραν με τη μουσική και τα τραγούδια τους.

            Ευχαριστούμε τους:

κ. Άννα Ευαγγέλου Σιώτου,  Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Καθολικών κ.κ. Νικόλαο, τα παιδιά, τους γονείς και τις νηπιαγωγούς του 2ου Νηπιαγωγείου Τήνου, κ. Ελευθέριο Λειβαδάρη,

 κ. Αθανάσιο Ζέρβα, κ. Μαρία Φωσκόλου, κ. Πέτκοβιτς, κ. Γιάννη Ζαλώνη, κ. Λουκά Απέργη,   κ. Ιωσηφίνα Βιδάλη, κ. Μάνθο Βίλλα, κ. Ρίτα Πιπέρη, κ. Ειρήνη Βιδάλη, κ.Πετρίνα Κολλάρου,  κ. Ευάγγελο Βιδάλη, κ. Τώνια Ξανθάκη, κ. Πετρίνα Γιαννησοπούλου και κ. Παναγιώτη Δεσύπρη,

για τη δωρεά χρηματικών ποσών προς ενίσχυση του σωματείου.

            Ως Διοικητικό Συμβούλιο δεν θα κουραστούμε να εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας:

Στο Δήμο Τήνου για τη φιλοξενία του.

Στον κ. Δήμαρχο, την κ. Έπαρχο, τους/τις Αντιδημάρχους, τους δημοτικούς συμβούλους ανεξαρτήτως παρατάξεως, που είναι δίπλα μας, στηρίζουν το έργο μας και αφουγκράζονται τις ανησυχίες μας.

Τους μόνιμους συνεργάτες μας: το λογιστικό γραφείο Τζούλιας Βιδάλη, το δικηγόρο κ. Νίκο Μαραγκό και το γραφείο καθαρισμού της κ Άννας Πανωρίου για τις δωρεάν προς το σωματείο μας υπηρεσίες.

Το κατάστημα «Δωρούπολη» και το κατάστημα της Ανδρούλας Σιάκου για την προσφορά προϊόντων τους.

Τον κ. Κώστα Βελαλόπουλο για τη φιλοξενία της ομάδας μας Boccia σε χώρο του γυμναστηρίου «Palestra».

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στις εθελόντριές μας Φραγκίσκα Ρουγγέρη, Δήμητρα Καβούδη, Κική Συκουτρή, Στέλλα Ορφανού, Άννα Ανδρίκουλα και Μαρία Μπουγκέα για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Ως Διοικητικό Συμβούλιο υποσχόμαστε να προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο, για να έχουμε το δικαίωμα να σας έχουμε όλους κοντά μας!

                                                                           Για το Διοικητικό συμβούλιο

                                                                                        Η Πρόεδρος                                                                                       Τριάδα Ζέρβα

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
Tinos
broken clouds
6.1 ° C
6.6 °
5.8 °
56 %
11.3kmh
75 %
Δε
7 °
Τρ
7 °
Τε
7 °
Πε
9 °
Πα
10 °
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -