Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023

-Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – Επιστροφή για το Monopoliο Espresso & Pizza Bar

Monopolio Espresso & Pizza Bar Κοντά σας από τις 08.00 το πρωί και με delivery 19.00 - 23.00 τηλέφωνο επικοινωνίας 228325770

Ανακοινώσεις από την Κάριτας Τήνου

Ανακοινώσεις από την Κάριτας Τήνου

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Στα πλαίσια της προσπάθειας που καταβάλλεται για τη καλύτερη και έγκαιρη προετοιμασία της λειτουργίας του κοινωνικού και πολιτιστικού χώρου SERVIAM CAFÉ στα Λουτρά της Τήνου κατά τη καλοκαιρινή περίοδο 2022, σύμφωνα και με τις αποφάσεις που ελήφθησαν κατά την τελευταία συνεδρίαση των μελών του ΔΣ επιθυμούμε να ενημερώσουμε για τα ακόλουθα.

α) ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. Είναι σκόπιμο και επιθυμούμε η ομάδα του Serviam Café να εμπλουτιστεί με άτομα που έχουν όρεξη για δουλειά και συνεργατικό πνεύμα, ειδικότερα ζητείται άτομο με γνώση στην παρασκευή καφέ – barista και αγόρια/κορίτσια για την εξυπηρέτηση των πελατών – σερβιτόροι/σερβιτόρες.

β) ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ. Η εμπειρία από τη πρώτη χρονιά λειτουργίας του Serviam Café και ορισμένες συζητήσεις με επισκέπτες ανέδειξαν το ενδιαφέρον για πραγματοποίηση ιδιωτικών εκδηλώσεων (δεξιώσεις, γιορτές, γενέθλια κοκ) αλλά και πολιτιστικών δράσεων στους εξωτερικούς χώρους και στον κήπο. Η πραγματοποίηση αυτών των εκδηλώσεων είναι επιθυμητή προκειμένου όμως να μη δημιουργείται πρόβλημα στη ροή λειτουργίας του καφέ παρακαλούμε όσους ενδιαφέρονται για τέτοια εκδήλωση για φέτος εγκαίρως να εκδηλώσουν το σχετικό ενδιαφέρον τους.

γ) ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ. Η τοπική Κάριτας ως φιλανθρωπικός φορέας και με τους οικονομικούς πόρους που σήμερα διαθέτει δεν είναι σε θέση να καλύψει κόστη για καταχωρίσεις προώθησης του Serviam Café σε μέσα ενημέρωσης ή κοινωνικά δίκτυα.

Ευχαριστούμε πολύ όσους ήδη από το περσινό καλοκαίρι και με πολλούς τρόπους έχουν διαδώσει και διαφημίσει τη κοινωνική αυτή πρωτοβουλία, στη διάθεσή μας υπάρχει υλικό από εθελοντές και φίλους που θα μπορούσε να δοθεί κατόπιν συνεννόησης σε όποια/ο θα είχε διάθεση και δυνατότητες να βοηθήσει προς αυτή τη κατεύθυνση.

Για οποιοδήποτε από τα παραπάνω επικοινωνήστε με αποστολή e-mail ή στα τηλέφωνα: 6947428066 (Γιάννης Ψάλτης) / 6946280092 (Αιμιλία Παλαμάρη)

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
Tinos
broken clouds
12.7 ° C
13.3 °
12.4 °
47 %
4.6kmh
75 %
Σα
13 °
Κυ
10 °
Δε
7 °
Τρ
8 °
Τε
9 °
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -