Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023

Ανακοίνωση 1ου Δημοτικού Σχολείου Τήνου

Σύμφωνα με την 02/Β/2021 απόφαση του Δημάρχου Τήνου πιο συγκεκριμένα αποφασίστηκε:

1. Η αναστολή της δια ζώσης λειτουργίας των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Τήνου, τη Δευτέρα 15/02/21 & την Τρίτη 16/02/21, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών σε συνδυασμό με τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν για τον περιορισμό της διασποράς του covid 19, για την διασφάλιση της ακεραιότητας και ασφάλειας μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικού προσωπικού, τόσο κατά την μεταφορά τους στα σχολεία, όσο και κατά την παραμονή τους εκεί.

Τα μαθήματα θα διεξαχθούν διαδικτυακά, σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα εκδώσουν οι Διευθύνσεις των σχολείων.

2. Η αναστολή της λειτουργίας του παιδικού σταθμού. 🔵

Για το 1ο Δημοτικό Σχολείο Τήνου, τα μαθήματα θα διεξαχθούν διαδικτυακά μέσω Webex από τις 14:10 έως τις 17:20. Η κατάσταση είναι πρωτόγνωρη για όλους !!!Σίγουρα όμως πρέπει να κρατήσουμε μια επικοινωνία των παιδιών με τη Σχολική Διαδικασία !!

Θα είμαστε σε ηλεκτρονική επικοινωνία για οποιαδήποτε αλλαγή ή διευκρίνιση.

Καλή εβδομάδα.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -