Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023

Ανακοίνωση Αδελφότητας των εν Αθήναις Τηνίων

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Η Αδελφότης των εν Αθήναις Τηνίων σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο Πανόρμου Τήνου «Γιαννούλης Χαλεπάς», στο πλαίσιο των πολιτιστικών δραστηριοτήτων των δύο πολιτιστικών φορέων, διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία στις 10 Σεπτεμβρίου 2022 εσπερίδα αφιερωμένη στην τρίτη ηλικία με τίτλο: «Τρίτη ηλικία. Θλιμμένος χειμώνας ή δεύτερη άνοιξη;».

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στον προαύλιο χώρο του Μουσείου Τηνίων Καλλιτεχνών στον Πύργο της Τήνου όπου παραβρέθηκε πολύς κόσμος από κάθε γωνιά του νησιού. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την Μακροβιότητα ανά τον κόσμο από την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δρ. Ρένα Κωστή, για την διατροφή και το ρόλο της στην Υγιή Γήρανση από την Δρ. Αλεξάνδρα Φωσκόλου ενώ η κοινωνιολόγος κ. Κυριακή Οριάνου προσέγγισε κοινωνιολογικά το θέμα. Τέλος, ο εκπρόσωπος αφενός του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Σύρου- Τήνου κ. Δωροθέου Β’, π. Ευάγγελος Βελούδιος και αφετέρου του Καθολικού Αρχιεπισκόπου Νάξου- Τήνου Μυκόνου π. Ιωσήφ Πρίντεζη, π. Μάρκος Φώσκολος εξέφρασαν την άποψη της εκκλησίας και πρότειναν λύσεις για καλύτερη ζωή των ηλικιωμένων.

Η εκδήλωση αυτή, αποδεικνύει την ευαισθησία των διοργανωτών σε θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος, γεγονός που πλέον αποτελεί θεσμό. Ελπίζουμε και ευχόμεθα να συνεχιστούν δράσεις ανάλογου περιεχομένου.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης το κοινό είχε την ευκαιρία να γευτεί το τηνιακό ρακί και γλυκίσματα, ευγενική προσφορά της Αδελφότητας των εν Αθήναις Τηνίων.

Ευχαριστούμε θερμότατα την Δρ, Ρένα Κωστή, την Δρ. Αλεξάνδρα Φωσκόλου, την κ. Κυριακή Οριάνου, τον π. Ευάγγελο Βελούδιο, τον π. Μάρκο Φώσκολο για τις ενδιαφέρουσες και κατατοπιστικές και μεστές εισηγήσεις τους, τις οποίες θα προσπαθήσουμε να εκδώσουμε ως πρακτικά της εσπερίδας, την δικηγόρο κ. Μαρία Σικ για τον συντονισμό καθώς και όλους όσους παραβρέθηκαν.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Δ.Σ
Μανώλης Α. Σκαρής

Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Πέτρος Χαλάς

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -