Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023

Ανακοίνωση από τον Περιστεριώνα Τήνου για τη διεξαγωγή των αγώνων

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Σημαντικές πληροφορίες για τους φίλους της ομάδα μας σχετικά με τη διεξαγωγή των αγώνων.

Από φέτος επιτρέπεται η παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες σύμφωνα με τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα που δυστυχώς όμως δεν επιτρέπουν το 100% της πληρότητας των διαθέσιμων θέσεων του γηπέδου αλλά και την ελεύθερη είσοδο όλων των φιλάθλων.

Η ομάδα μας τόσα χρόνια αγωνίζεται να βάλει τα παιδιά και τον κόσμο στο γήπεδο και εξακολουθεί να ασπάζεται την ίδια φιλοσοφία για τον αθλητισμό αλλά για όσο ισχύουν τα νέα μέτρα σας παρακαλεί να τα ακολουθήσουμε όλοι μαζί ώστε να μη φέρουμε σε δυσμενή θέση την ομάδα μας εφόσον η μη τήρηση αυτών θα επισύρει την ποινή της διεξαγωγής αγώνων χωρίς την παρουσία κόσμου στις κερκίδες.

Η μέγιστη χωρητικότητα του Κλειστού Γυμναστηρίου ορίζεται στο 60% (210 άτομα).Η είσοδος στο γήπεδο επιτρέπεται σε ενήλικες και παιδιά που φέρουν βεβαίωση εμβολιασμού για τον covid ή αποδεικτικό νόσησης ισχύος 180 ημερών και σε ανηλίκους που φέρουν self test της ίδιας ημέρας (24 ωρών).

Για τις αποστολές των ομάδων, το προσωπικό της ομάδας μας ,τους αντιπροσώπους της ένωσης και τους έχοντες συγκεκριμένη εργασία στο χώρο του γηπέδου ισχύουν όσα αναφέρονται στο υγειονομικό πρωτόκολλο της ΕΟΚ.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλη τη διάρκεια της παραμονής στο γήπεδο.Τέλος επειδή η ομάδας μας φροντίζει για την καθαριότητα του χώρου, σεβόμενοι τον κόπο και την προσπάθεια για ένα καθαρό και ασφαλές γήπεδο, σας παρακαλούμε να μην αφήνετε σκουπίδια στις κερκίδες και να διατηρείτε καθαρές τις τουαλέτες.

Ευχόμαστε γρήγορα να επανέλθουμε σε γεμάτα γήπεδα για όλους.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -