Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Τήνος – Ανακοίνωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κυκλάδων

Με μεγάλη έκπληξη παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες,μία οργανωμένη επίθεση σε βάρος των Αστυνομικών που Υπηρετούν στο νησί της Τήνου, από διάφορους φορείς και συγκεκριμένα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μαζικής ενημέρωσης . Η ευκολία με την οποία εκτοξεύονται αίολες κατηγορίες σε βάρος των συναδέλφων μας, σε μια προσπάθεια να στοχοποιηθούν – ενοχοποιηθούν , μας προβληματίζει ιδιαίτερα. Παράλληλα αδυνατούμε να αντιληφθούμε την σκοπιμότητα της δημιουργίας μιας τέτοιας κατάστασης. 

Η Ένωση μας, θέλει να καταστήσει σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα επιτρέψει την αντιμετώπιση του εργαζόμενου Αστυνομικού ως εξιλαστήριου θύματος αλλά και ως πιόνια , σε συμφέροντα άλλων . 

Είναι ξεκάθαρο ότι η δημιουργία ενός αιολικού πάρκου στο νησί της Τήνου από μία ιδιωτική εταιρεία, είναι απόφαση, ευθύνηκαι αρμοδιότητα άλλων και όχι της Αστυνομίας. Η προσπάθειαστοχοποίησης των Αστυνομικών αλλά και οι επιθέσεις σε βάρος τους, θεωρούμε ότι στοχεύουν στον αποπροσανατολισμό και στην απόκρυψη τυχών ευθυνών ή παραλήψεων,  που πιθανώςυπάρχουν. 

Εμείς έχουμε αποδείξει ότι σεβόμαστε τις επιθυμίες των τοπικών κοινωνιών, αλλά και των φορέων που τις εκφράζουν,αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα δεχθούμε , να μας κατηγορούν αδίκως ώστε να λειτουργήσουμε ως κυματοθραύστες , για κανένα.

Θέλουμε να διαμηνύσουμε προς πάσα κατεύθυνση, αλλά κυρίως σε αυτούς που αναζητούν ¨αποδιοπομπαίους τράγους¨, να ψάξουν αλλού.  Οι Αστυνομικοί είναι εργαζόμενοι  που λειτουργούν με επαγγελματισμό, σύμφωνα με τα διατασσόμενα και στο πλαίσιο του συντάγματος και των Νόμων. Όποιος προσπαθήσει να τους αντιμετωπίσει διαφορετικά, θα μας βρειδυναμικά και αποφασιστικά μπροστά του.   

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο  Πρόεδρος    
ΣΥΡΡΓΙΑΝΝΗΣ Γρηγόριος

Ο   Γεν. Γραμματέας

ΞΕΝΕΛΛΗΣ Μιχαήλ

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -