Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023

-Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – Θέσεις εργασίας στη “Νήσος”

Αναζητούμε νέους ταλαντούχους συνεργάτες που θα ενταχθούν στην ομάδα της Παραγωγής. Ειδικότητες όπως Μηχανικός Παραγωγής, Ηλεκτρολόγος, Υδραυλικός, Τεχνολόγος Τροφίμων. Εξέλιξη σε μόνιμη εργασία, πενθήμερο σε οκτάωρες...

Ανακοίνωση ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Τήνου

Ανακοίνωση ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Τήνου

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Όσοι επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα για το αξίωμα του Προέδρου της ΔΗΜ.ΤΟ. Νέας Δημοκρατίας , σύμφωνα με την εγκύκλιο της Γραμματείας Οργανωτικού (Άρθρο 7), υποβάλλουν εγγράφως και επί αποδείξει, από την 10:00 ώρα της Τετάρτης, 29 Σεπτεμβρίου 2021 μέχρι την 19:00 ώρα της Παρασκευής 1ης Οκτωβρίου 2021 την υποψηφιότητά τους. 

Το ΕΝΤΥΠΟ 5, της Εγκυκλίου, σωστά και πλήρως συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο από είκοσι (20) μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. που είναι ταμειακώς ενήμερα κατά την ημέρα υποβολής της υποψηφιότητας, που δηλώνουν ότι υποστηρίζουν την υποψηφιότητα του συγκεκριμένου υποψηφίου.

Υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν μόνο τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας ΤΗΝΟΥ που είναι ταμειακώς ενήμερα με ανανεωμένη Κάρτα Μέλους 3ετούς διάρκειας. Για την κατάθεσή της χρησιμοποιείται αποκλειστικά το ΕΝΤΥΠΟ 4 της Εγκυκλίου.

Στην δήλωση υποψηφιότητας επισυνάπτονται, επί ποινή απαραδέκτου:

1. Φωτοαντίγραφο του Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας του υποψήφιου.

2. Το  ΕΝΤΥΠΟ 4, της εγκύκλιο των εσωκομματικών εκλογών, κατάλληλα συμπληρωμένο. 

3 Αποδεικτικό κατάθεσης ή μεταφοράς ποσού πενήντα ευρώ (50,00 €) για τη συμμετοχή του στις εκλογές, σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς που τηρεί η Νέα Δημοκρατία.

4. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986, με την οποία θα δηλώνει ότι δεν έχει καταδικαστεί τελεσίδικα για κακούργημα ή για πλημμέλημα, καθώς και ότι δεν έχει στερηθεί τα πολιτικά του δικαιώματα λόγω καταδίκης (ΕΝΤΥΠΟ 22).

2. Όσοι επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα για την εκλογή στο αξίωμα του μέλους της ΔΗΜ.Τ.Ε. Νέας Δημοκρατίας ΤΗΝΟΥ υποβάλλουν, εγγράφως και επί αποδείξει, από την 10:00 ώρα της Τετάρτης, 29 Σεπτεμβρίου 2021 μέχρι την 19:00 ώρα της Παρασκευής 1ης Οκτωβρίου 2021. Για την κατάθεσή της χρησιμοποιείται αποκλειστικά το ΕΝΤΥΠΟ 6 της Εγκυκλίου. Στην δήλωση υποψηφιότητας επισυνάπτεται, επί ποινή απαραδέκτου, φωτοαντίγραφο του Α.Δ. Ταυτότητας του υποψήφιου και αποδεικτικό κατάθεσης ή μεταφοράς ποσού δέκα ευρώ (10,00 €) για τη συμμετοχή του στις εκλογές, σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς που τηρεί η Ν.Δ.

Τέλος όσοι επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα είτε για το αξίωμα του Προέδρου, είτε για το αξίωμα του μέλους, εφόσον έχουν όλα τα απαραίτητα έντυπα, επικοινωνούν με τον Πρόεδρο, Αργύρη Δεσυπρη, τηλέφωνο 6932387008 προκειμένου να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους .

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
Tinos
broken clouds
11.1 ° C
11.8 °
10.4 °
76 %
6.2kmh
75 %
Κυ
13 °
Δε
11 °
Τρ
11 °
Τε
10 °
Πε
13 °
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -