Σάββατο, 24 Ιουλίου, 2021
- Sitaras Real Estate -spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ανακοίνωση Γενικού Λυκείου Τήνου – Αναστολή δια ζώσης λειτουργίας τμημάτων

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ενημερώνουμε τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ’ τάξης του Γενικού Λυκείου Τήνου ότι κατόπιν επιβεβαιωμένων κρουσμάτων COVID-19 στην τάξη τους και σύμφωνα με το έγγραφο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων, από Πέμπτη 20/05/2021 έως και  Δευτέρα 31/05/2021 ισχύουν τα παρακάτω:

  1. Αναστολή της δια ζώσης λειτουργίας των τμημάτων Γ2 και Γ3.
  2. Αναστολή της δια ζώσης λειτουργίας των Ομάδων Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών και Θετικών Σπουδών.
  3. Οι μαθητές της Ομάδας Προσανατολισμού Οικονομίας και Πληροφορικής μόνο του τμήματος Γ1 προσέρχονται κανονικά στο Σχολείο.

Από αύριο Πέμπτη 20/05/2021 οι μαθητές/τριες των τμημάτων που βρίσκονται σε αναστολή λειτουργίας θα παρακολουθούν μαθήματα μέσω webex σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα του Σχολείου και όχι της τηλεκπαίδευσης.

Σύμφωνα με τις οδηγίες  του Ε.Ο.Δ.Υ. οι μαθητές των τμημάτων που βρίσκονται σε αναστολή δια ζώσης λειτουργίας υποχρεούνται να παραμείνουν αυστηρά σε κατ’ οίκον περιορισμό τόσο για τη δική τους ασφάλεια, κυρίως ενόψει των Πανελλαδικών Εξετάσεων, όσο και για τον περιορισμό της διασποράς του ιού στην τοπική κοινωνία. Επίσης  συστήνεται η παρακολούθηση της υγείας τους μέσω εργαστηριακών εξετάσεων.

Από το Γραφείο του Γενικού Λυκείου Τήνου

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

διαβαστε επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img