Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Έκτακτη ανακοίνωση από το Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης των μέτρων για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού από το Υπουργείο Υγείας, οι Εκθέσεις και η Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Τηνιακού Πολιτισμού θα παραμείνουν κλειστές για το κοινό, μέχρι νεωτέρας. Αναβάλλονται επίσης όλες οι εντός του Ιδρύματος προγραμματισμένες εκδηλώσεις.

Οι υπηρεσίες μας θα εξυπηρετούν το κοινό μόνο μέσω της τηλεφωνικής γραμμής 2283029070, καθημερινά από 10:00 έως 14:00, ή μέσω του e-mail: info@itip.gr .

Following the announcement of the Ministry of the Health, and in the context of measures to limit the spread of coronavirus, the Cultural Foundation of Tinos suspends the operation of its Exhibitions and Library, as well as the all scheduled events until further notice.

Our services will remain available to the public by phone only +302283029070, daily from 10:00 to 14:00, or by e-mail: info@itip.gr .

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -