Ανακοίνωση – Ενημέρωση από την Κάριτας Τήνου

Αγαπητοί υποστηρικτές της Κάριτας, είναι ευνόητο ότι καθ΄όλη τη διάρκεια της εφαρμογής των έκτακτων μέτρων για την προστασίας από το COVID 19, που ισχύουν ακόμη, ήταν αδύνατη η εργασία των εθελοντών του Τομέα Ρουχισμού και επίσης δεν πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ημέρα εθελοντισμοί της περιόδου της Τεσσαρακοστής για διαλογή και ταξινόμηση. Στο ίδιο διάστημα δεν έγιναν διανομές σε συνανθρώπους μας ούτε αποστολές σε οργανισμούς εκτός Τήνου που τα χρειάζονται.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Ώς αποτέλεμα των παραπάνω οι χώροι αποθήκευσης που διαθέτουμε στην Ξινάρα να έχουν γεμίσει ασφυχτικά και δεν υπάρχει δυνατότητα συγκέντρωσης επιπλέον ειδών. Παρακαλούμε θερμά να μην αφήνετε σακούλες με ρουχισμό σε σημεία στη πόλη ή στα χωριά ούτε έξω από εκκλησίες. Αποθηκεύστε τα είδη στο χώρο σας έως ότου ομαλοποιηθεί η κατάσταση. Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση όταν είμαστε σε θέση να λειτουργήσουμε εκ νέου με φυσιολογικό ρυθμό.

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να αναφερθούμε στις καταθέσεις προσφορών που υπήρξαν κατά το ίδιο διάστημα «εις μνήμη» ή «αντί μνημοσύνου» αγαπημένο προσώπων και συγγενών. Υπό τη παρούσα συνθήκη ίσως είναι θεμιτή η σχετική ονομαστική δημσιοποίηση που ως σήμερα δεν γινόταν από διακριτικότητα, προκείμενο να τιμήσουμε και να θυμηθούμε στην προσευχή μας τα προσφιλή αυτά άτομα δεδομένου ότι δεν πραγματοποιούνται μνημόσυνα ή λειτουργίες υπέρ αναπαύσεως τους. Αν και το Κέντρο Ακρόασης έχει αναστείλει τη λειτουργία του έκτακτες ανάγκες συνανθρώπων μας σε Τήνο και Άνδρο καλύφθηκαν μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, ηλεκτρονικών πληρωμών, τραπεζικών καταθέσεων, παροχή κουπονιών τροφίμων, κοκ ώστε η κάθε προσφορά αξιοποιήθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter