Ανακοίνωση Σωματείου Εργαζόμενων Δήμου Τήνου

Στην ακόλουθη ανακοίνωση προχώρησε το Σωματείο των Εργαζομένων του Δήμου Τήνου, στο πλαίσιο και της σημερινής εκδήλωσης για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

κα Έπαρχε Τήνου
κε Δήμαρχε Τήνου
Κυρίες και κύριοι Αντιδήμαρχοι
Κυρίες και κύριοι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων

Συνάδελφοι … Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με Υγεία σε εσάς και στις οικογένειες σας. Κυρία Έπαρχε καλή συνέχεια στο έργο σας. Κύριε Δήμαρχε καλή αρχή στη νέα σας θητεία και καλή δύναμη.

Όπως έχω ξαναπεί ο Σύλλογος μας δεν είναι ένα σωματείο αποτελούμενο από ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ με την ευρεία έννοια του όροι. Είναι ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Είναι ο συνδετικός κρίκος της Διοίκησης του Δήμου και των εργαζόμενων. Γνωρίζουμε πολλά από τα δικαιώματα μας τα οποία και διεκδικούμε κατά καιρούς. Γνωρίζουμε όμως και τις υποχρεώσεις μας και ως εργαζόμενοι.

Στο πλαίσιο αυτό, ευχόμαστε να έχουμε μια καλή συνεργασία με βάση την αλληλοκατανόηση και τον αλληλοσεβασμό!!!

Στο διάστημα της θητείας σας ευελπιστούμε να αλλάξουν προς το καλύτεροι οι συνθήκες και ο τρόπος αλλά και οι χώροι εργασίας. Με γνώμονα τις όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες στον πολίτη – συνδημότη μας του οποίου και εμείς αλλά και εσείς στην ουσία υπηρετούμε.

Κύριο μέλημα του συλλόγου μας είναι η ΥΓΕΙΑ και η ΑΣΦΑΛΕΙΑ των εργαζόμενων – συναδέλφων μας. Με βάση αυτό και σε συνεργασίας με το ΕΚΑΒ Τήνου διοργανώνουμε σεμινάρια Α’ Βοηθειών σε 10 και στις 11 Φεβρουαρίου. Παρακαλούμε για την συμμετοχή όλων!!!

Ένα δεύτερο που θέλω να αναφέρω είναι ότι ξεκινήσαμε μια συνεργασία η οποία είναι σε αρχικό στάδιο με το διαγνωστικό ιατρικό κέντρο που άνοιξέ στο νησί μας.

Μια συνεργασία που θα αφορά τους εργαζόμενους αλλά και τις οικογένειες μας. Κύριε Δήμαρχε θα ήταν ευχής έργου αν στη συνεργασία αυτή βάζατε και το δικό σας λιθαράκι από τη μεριά του “εργοδότη” με βάση τις ελλείψεις στη δημόσια υγεία. Τα προβλήματα του Κέντρου Υγείας αλλά και της περιοχής μας ως νησί!!!

Η έγκαιρη διάγνωση μπορεί να μας γλιτώσει από ταλαιπωρία.

Θα τελειώσω με το σπουδαιότερο κατά την άποψη μου. Όπως προανέφερα, κύριο μέλημα μας είναι η ΥΓΕΙΑ και η ΑΣΦΑΛΕΙΑ των εργαζομένων και όχι μόνο. Ειδικά εδώ στο Δήμο μας το ξέρουμε καλά. Το έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά. Με τη ζωή των άξιων συναδέλφων. Του Γιάννη Κορίνθιου και του Δημήτρη Ταράση. Δυο εργαζόμενοι που σήμερα θα ήταν εδώ … Μαζί μας… Εμείς δεν ξεχνάμε!!! Σε κάθε κουβέντα μας για την ασφάλεια τους αναφέρουμε.

ΕΜΕΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ

Μετά από χρόνια λοιπόν και στη μνήμη των συναδέλφων μας με έξοδα εξ ολοκλήρου από τον Σύλλογο μας και σε συνεργασία με την εταιρία Kids Save Life προχωρήσαμε στην αγορά ενός απινιδωτή του οποίου και σας δίνουμε κύριε Δήμαρχε με τον όρο να τοποθετηθεί στη Δημαρχεία σε ασφαλές σημείο με σκοπό τις πρώτες βοήθειες σε συναδέλφους, στους συνδημότες μας που καθημερινά επισκέπτονται το Δήμο αλλά και τους περαστικούς, τους ταξιδιώτες που περνάνε απ’ εξω.

Ηδη σε συνεννόηση με την προαναφερθείσα εταιρία ο Δήμος μας μπαίνει στο παγκόσμιο χάρη με τα σημεία που υπάρχει απινιδωτής.

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter