Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023

-Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – Θέσεις εργασίας στη “Νήσος”

Αναζητούμε νέους ταλαντούχους συνεργάτες που θα ενταχθούν στην ομάδα της Παραγωγής. Ειδικότητες όπως Μηχανικός Παραγωγής, Ηλεκτρολόγος, Υδραυλικός, Τεχνολόγος Τροφίμων. Εξέλιξη σε μόνιμη εργασία, πενθήμερο σε οκτάωρες...

Ανακοίνωση Συλλόγου Πλατιανών Τήνου

Ανακοίνωση Συλλόγου Πλατιανών Τήνου

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Εκπολιτιστικός Σύλλογος Πλατιανών Τήνου

Οι Έλληνες διεκδίκησαν το δικαίωμά τους να ζουν ελεύθεροι. Ο αγώνας για την ελευθερία και τα δίκαια της φυλής των Ελλήνων εφαίνετο άνισος, όμως επειδή ήταν δίκαιος έφτασε στη νίκη και την απελευθέρωση της Ελλάδας μας. Άλλωστε ο Γέρος του Μοριά ο αγέρωχος αρχιστράτηγος της επανάστασης Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ο άνθρωπος που για πολλούς είναι η προσωποποίηση του απελευθερωτικού αγώνα, την παραμονή των μαχών με το Δράμαλη είχε πει «ο θεός έβαλε την υπογραφή του για την λευτεριά της Ελλάδας και δεν τη παίρνει πίσω» .

Οι Έλληνες διάλεξαν ως ημέρα της επανάστασης και διεκδίκησης της ελευθερίας τους μια σπουδαία ημέρα, την 25η Μαρτίου, την ημέρα που γιορτάζει η εκκλησία μας τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου. Και αυτή η σπουδαία γιορτή της Χριστιανοσύνης, την οποία ιδιαίτερα τιμούμε, αφού και η Παναγιά μας στο νησί τότε γιορτάζει και είναι αφιερωμένη η Θαυματουργή της Εικόνα, έγινε διπλή γιορτή με τα κατορθώματα της φυλής μας.

Ο σύλλογος μας θέλοντας να τιμήσει εκείνους που με τον αγώνα τους στάθηκαν όρθιοι μπροστά στη μοίρα τους, γράφοντας το πιο μεγάλο κεφάλαιο της νεότερης ιστορίας μας και επανέφεραν την Ελλάδα στο χάρτη της υφηλίου, συμμετείχε με αντιπροσωπεία στην επιμνημόσυνη δέηση και κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο Πεσόντων το οποίο βρίσκεται στο χωριό μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για την διπλή γιορτή του Έθνους μας.

Επίσης εύχεται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους τους εορτάζοντες και σε καθ’ έναν και κάθε μία χωριστά, για την ονομαστική τους εορτή

Το Δ.Σ.του ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΛΑΤΙΑΝΩΝ ΤΗΝΟΥ

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
Tinos
overcast clouds
12.4 ° C
12.4 °
11.1 °
65 %
4.3kmh
100 %
Κυ
13 °
Δε
11 °
Τρ
11 °
Τε
10 °
Πε
12 °
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -