Ανακοίνωση Συλλόγου Τριτέκνων Τήνου – Νέο Δ.Σ.

Ανακοίνωση Συλλόγου Τριτέκνων Τήνου – Νέο Δ.Σ.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΗΣΟΥ ΤΗΝΟΥ εκπροσωπεί τις τρίτεκνες οικογένειες της Τήνου και αριθμεί πάνω από 250 οικογένειες εγγεγραμμένες στα μητρώα μας (περίπου 1000 μέλη).

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Πρόσφατα μετά από εκλογές άλλαξε το Δ.Σ του συλλόγου όπου τα νέα μέλη του είναι τα εξής:

1) Κουνενή Ελευθερία – Πρόεδρος
2) Δράκος Πλούταρχος – Αντιπρόεδρος
3) Πρελορέντζος Μάνθος – Γραμματέας
4) Φιλιππούση Κλαίρη – Ταμίας
5) Γεροντή Μαρία – Μέλος
6) Γκίζη Μαρουλίτσα – Μέλος
7) Γιαννουλίδη Εμμανουέλα – Μέλος

Σκοπός του συλλόγου μας είναι η προώθηση των συμφερόντων και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των τρίτεκνων οικογενειών του νησιού μας, η πλήρη εξομοίωση της αντιμετώπισής τους ως πολύτεκνων οικογενειών, καθώς και η συμβολή στην αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων, με τα οποία έρχονται αντιμέτωπες οι οικογένειες με τρία παιδιά.

Για την επίτευξη του σκοπού μας οι ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν εκπτώσεις στα εισιτήρια των πλοίων, καθώς και πολλές επιχειρήσεις του νησιού μας για άλλη μια χρονιά προσέφεραν εκπτώσεις για τα μέλη μας. Μέσα σε αυτά είναι και δύο σουπερμάρκετ του νησιού όπου προσφέρουν έκπτωση σε αρκετά είδη.

Επίσης πριν 2 εβδομάδες γίναμε μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριτέκνων (ΟΠΟΤΤΕ). Ως επίσημο μέλος εκτός από την συνεργασία και με άλλους συλλόγους της Ελλάδας, υπάρχει και εκπτωτική στήριξη από επιχειρήσεις εκτός Τήνου.

Έτσι όποιος ενδιαφέρεται να εγγραφεί στον σύλλογό μας ή τα ήδη υπάρχοντα μέλη θέλουν να ανανεώσουν την συμμετοχή τους, μπορούν να επισκεφθούν τα γραφεία του συλλόγου μας (Λ.Μεγαλόχαρης, κάτω από την είσοδο του γυμνασίου) κάθε Τετάρτη από 10/1/2024 έως 31/1/2024 και ώρα 8:30πμ-10:30πμ.

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter