Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023

Ανακοίνωση για τις εκλογές του Συλλόγου Υστερνιωτών Τήνου

Aγαπητά μέλη,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Υστερνιωτών Τήνου,

σας ενημερώνει τα ακόλουθα:

α) Παρακαλείσθε να προσέλθετε στις 19 Ιουνίου ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 για την Γεν. Συνέλευση του Συλλόγου μας εάν έχουμε τις κατάλληλες υποψηφιότητες θα προχωρήσουμε αμέσως μετά σε Αρχαιρεσίες του Συλλόγου μας για ανάδειξη Νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής, που θα γίνουν στο κτίριο της Αδελφότητας των Τηνίων εν Αθήναις Ασημ.Φωτήλα 40 και Λ. Αλεξάνδρας.

β) Όσα μέλη επιθυμούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Ελεγκτική Επιτροπή, πρέπει να υποβάλλουν την σχετική τους αίτηση μέχρι την Κυριακή 12 Ιουνίου 2022 (συνημμένα η σχετική επιστολή),στο email s.ysternioton@gmail.com

γ) Επίσης σας ενημερώνουμε ότι δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι σύμφωνα με το άρθρο 23 του καταστατικού μας, έχουν όλα τα τακτικά μέλη που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις τουλάχιστον τα δύο τελευταία χρόνια – Συνδρομή έτους 5€ το άτομο.

Σας περιμένουμε όλους να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Με εκτίμηση

το Δ.Σ.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -