Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Ανακοίνωση Tinos Food Paths

• Καθ’όλη τη διαδρομή του από την αρχή της σύλληψης της ιδέας μέχρι και την υλοποίησή του πρώτου Φεστιβάλ, το Tinos Food Paths αγκαλιάστηκε, υποστηρίχτηκε και χρηματοδοτήθηκε από φορείς του νησιού και από επιχειρήσεις, πάντα με γνώμονα την αντικειμενικότητα και την ανεξαρτησία των στόχων του. Σας ευχαριστούμε όλοι από καρδιάς για τη στήριξη και τη συμβολή σας.

• Σήμερα ευχαριστούμε πολύ τη σημερινή Δημοτική Αρχή και βεβαίως τον Δήμαρχο Γιάννη Σιώτο που χάρη στην παρέμβασή τους στην Π.Ε.Δ Νοτίου Αιγαίου εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση ενός μέρους των δραστηριοτήτων μας για φέτος. Η υποστήριξη αυτή έρχεται σε συνέχεια της παραχώρηση χώρων για την στέγαση μας το 2021 που διευκόλυνε σημαντικά τις δραστηριότητές μας.

• Το Tinos food paths ζει μέσα μας, στη θάλασσα και στη γη μας, στα κατώγια, στα κελάρια, στα σπίτια μας αλλά και στους θησαυρούς που κρατάνε στα χέρια τους και στην ψυχή τους οι άνθρωποι που το υποστηρίζουν!

• Επιβεβαιώνουμε ότι στόχος μας είναι να ανταμώσουμε όπως παλιά στο νησί αλλά και στις δράσεις που μας έφεραν όλους πιο κοντά.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -