Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Τήνος – «Η ανακύκλωση συνεχίζεται … τα παιδιά θα δείξουν το δρόμο»

Ήταν 13/1/2020, ότι είχαν ανοίξει τα σχολεία μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και η Χρονιά Περιβάλλοντος ξεκίναγε τις ενημερωτικές δράσεις με το Δημοτικό και το Νηπιαγωγείο Πύργου.

Διδάσκοντες, γονείς και παιδιά μας υποδέχτηκαν με χαρά και μας εξέπληξαν με τις γνώσεις τους για το περιβάλλον και την ανακύκλωση και την αγάπη τους για τα ζώα, τη θάλασσα και τον τόπο τους.

Μετά την παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος ακολούθησε με βιωματικό τρόπο η διαλογή των ανακυκλώσιμων και η τοποθέτησή τους στους αντίστοιχους κάδους ανακύκλωσης.

Τώρα τα σχολεία είναι κλειστά, μένουμε σπίτι αλλά η ανακύκλωση συνεχίζεται. Τα παιδιά θα δείξουν τον δρόμο και τον τρόπο.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -