Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023

Ανάπλαση πηγής στον Μαμάδο Τήνου

Ολοκληρώνονται οι εργασίες ανάπλασης της πηγής του Λάκκου στον οικισμό του Μαμάδου, έτος αρχικής κατασκευής 1865. Ο Σύλλογος και στο παρελθόν είχε επέμβει με εργασίες στατικότητας και έμεινε ο Λάκκος έως και σήμερα όρθιος. Και πάλι ο Σύλλογος, με την οικονομική στήριξη της εξ’ Αμερικής οικογένειας του κ. Νικολάου Δ. Σκαλκώτου, προχώρησε στην συνολική ανάπλαση του.

Είδη μετά την εξωτερική ανάπλαση και την τοποθέτηση πέτρινου τραπεζιού και αντίστοιχου πέτρινου καθιστικού, μένει η ολοκλήρωση του βαψίματος και η τοποθέτηση ηλιακού φωτισμού που θα ανάβει την νύχτα, είδη έχουμε παραγγείλει τον σχετικό εξοπλισμό, ώστε με αυτό τον τρόπο να αναδείξουμε αυτή την τόσο παλιά θαυμάσια πηγή έτους 1865 !!!!

Σύλλογος Μαρλά – Μαμάδου Τήνου

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -