Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023

-Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – Επιστροφή για το Monopoliο Espresso & Pizza Bar

Monopolio Espresso & Pizza Bar Κοντά σας από τις 08.00 το πρωί και με delivery 19.00 - 23.00 τηλέφωνο επικοινωνίας 228325770

Aναρριχητική συνάντηση στην Τήνο

Aναρριχητική συνάντηση στην Τήνο

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Εκδήλωση από το χρήστη Exomvourgo Tinos Climbing
Εξώμβουργο – Ξινάρα
Διάρκεια: 2 ημέρες
25 ΜΑΡ ΣΤΙΣ 9 Π.Μ. – 27 ΜΑΡ ΣΤΙΣ 1 Μ.Μ.

Η ομάδα του Climb Exomvourgo σε συνεργασία με την Tinos Outdoor Activities διοργανώνουν φέτος την 5η αναρριχητική συνάντηση. Έπειτα από αρκετά χρόνια αποχής από την ετήσια καθιερωμένη αναρριχητική συνάντηση στο Εξώμβουργο της Τήνου, φέτος ήταν έντονη η ανάγκη της πραγματοποίησης της, μετά τα δύο πρόσφατα θανάσιμα ατυχήματα στα χιονισμένα βουνά στα Τζουμέρκα και στον Χελμό, όπου 4 αναρριχητές έχασαν την ζωή τους. Φέτος περισσότερο από άλλη φορά θέλαμε να κάνουμε αυτή την συνάντηση προς τιμήν του Ερμή Θεοχαρόπουλου, του Γιάννη Τορέλλι, του Παναγιώτη Τέκου και του Αθανάσιου Σωτηρόπουλου που τόσο αγαπούσαν τα βουνά και το αγαπημένο τους άθλημα , την αναρρίχηση.

Επιπλέον προς τιμήν του Γιάννη Τορέλλι, ο οποίος με άλλους δραστήριους αναρριχητές δημιούργησαν το σπορ πεδίο του Εξωμβούργου, αποφασίσαμε να μετονομάσουμε την διαδρομή «Φρούδη Ανάκληση» του 3ου τομέα σε «Γιάννης Τορέλλι» ως ένα μικρό δείγμα ευγνωμοσύνης για την ευκαιρία που έχει δοθεί σε όλους μας να απολαμβάνουμε όλο τον χρόνο την αναρρίχηση πάνω στο Εξώμβουργο.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
Tinos
overcast clouds
8.4 ° C
8.4 °
8.3 °
83 %
13.5kmh
100 %
Κυ
9 °
Δε
7 °
Τρ
7 °
Τε
8 °
Πε
9 °
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -