Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023

-Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – Θέσεις εργασίας στη “Νήσος”

Αναζητούμε νέους ταλαντούχους συνεργάτες που θα ενταχθούν στην ομάδα της Παραγωγής. Ειδικότητες όπως Μηχανικός Παραγωγής, Ηλεκτρολόγος, Υδραυλικός, Τεχνολόγος Τροφίμων. Εξέλιξη σε μόνιμη εργασία, πενθήμερο σε οκτάωρες...

Δήμαρχος Τήνου: «Οι κινήσεις για την αναστολή οικοδομικών εργασιών στην Τήνο»

Δήμαρχος Τήνου: «Οι κινήσεις για την αναστολή οικοδομικών εργασιών στην Τήνο»

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Στις 18 Μαρτίου, ο Δήμαρχος Τήνου με ανάρτηση του στο facebook καλούσε τους Τηνιακούς που ασχολούνται με τον οικοδομικό κλάδο να διακόψουν προσωρινά τις εργασίες τους τουλάχιστον για 15 ημέρες και να μέινουν σπίτι τους.

Οι κινήσεις όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Λιγες ημέρες μετά ο Δήμαρχος, έστειλε έγγραφο προς τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, κο Νικόλαο Χαρδαλιά, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει στην επιστολή του:

«Είναι ευρέως γνωστό, ότι το νησί της Τήνου αποτελεί έναν από τους κορυφαίους, σε επισκεψιμότητα τουριστικούς προορισμούς και ειδικά τα τελευταία χρόνια έχει αυξημένη επισκεψιμότητα. Άμεσα συνυφασμένη με την άνθιση του τουρισμού του Νησιού μας, είναι η αύξηση των οικοδομικών δραστηριοτήτων. Μάλιστα την εαρινή περίοδο, λόγω των ευνοϊκών καιρικών συνθηκών, οι οικοδομικές δραστηριότητες, βρίσκονται στο ζενίθ και συχνά παρατηρούνται φαινόμενα εργάτες να συναθροίζονται σε εργοτάξια καθώς και να συναθροίζονται σε συγκεκριμένα σημεία προς εύρεση εργασίας (κυρίως μερεμέτια). Για τους ως άνω λόγους και δεδομένης της κατάστασης έκτακτης και κατεπείγουσας ανάγκης, εν μέσω σοβαρού κινδύνου, πρόληψης και αποτροπής μετάδοσης του ιού COVID-19, φρονούμε ότι θα πρέπει να ληφθούν μέτρα, που να περιλαμβάνουν και την αναστολή της οικοδομικής δραστηριότητας, έτσι ώστε να μην υποβαθμίζονται οι ενδεδειγμένες, μέχρι στιγμής ενέργειές Σας».

Τέλος, στο κλείσιμο της η επιστολή του δημάρχου αναφέρει χαρακτηριστικά στο κλείσιμο της «Σας ενημερώνουμε ότι προς το σκοπό αυτό, το ΔΣ Τήνου, εξέδωσε την υπ’ αριθμ. 27/07-03- 2020 Απόφαση με Θέμα: Έκδοση ψηφίσματος για την πρόληψη της διασποράς του ιού COVID-19, δυνάμει της οποίας, μεταξύ άλλων, αποφασίστηκε ομόφωνα η αναστολή κάθε οικοδομικής δραστηριότητας και η άμεση διακοπή των συνυφασμένων με αυτήν εργασιών».

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
Tinos
overcast clouds
12.4 ° C
12.4 °
11.1 °
65 %
4.3kmh
100 %
Κυ
13 °
Δε
11 °
Τρ
11 °
Τε
10 °
Πε
12 °
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -