Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Αναστολή λειτουργίας για τους Φίλους του Πρασίνου στην Τήνο

Με λύπη ανακοινώνουμε στα μέλη και τους φίλους του  μας ότι, το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, αποφάσισε ομόφωνα και προχωρεί στην αναστολή όλων των εργασιών του Συλλόγου μας, υπακούοντας στις οδηγίες της πολιτείας μας, για τη προστασία όλων μας   από την εξάπλωση του «κορωνοϊού»και για όσο χρόνο απαιτηθεί.

Συγκεκριμένα:

  • Δεν θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες δενδροφυτεύσεις.
  • Αναστέλλεται το πρόγραμμα εκμάθησης εμβολιασμών αγρίων θάμνων και δένδρων
  • Το Φυτώριο-Θερμοκήπιο και Αγροκήπιο  θα είναι κλειστό για τους επισκέπτες.
  • Δεν θα πραγματοποιούνται τα μαθήματα Περιβαλλοντικής εκπαίδευσης των μαθητών.
  • Αναστέλλονται οι δράσεις της   Περιβαλλοντικής Ομάδας του ΕΠΑΛ Τήνου, που πραγματοποιούνταν  στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου, τις απογευματινές ώρες.
  • Η περιποίηση του πολλαπλασιαστικού υλικού  που δημιούργησε η Π.Ο. του ΕΠΑΛ και εν γένει των νεαρών δενδρυλλίων του Φυτωρίου-Θερμοκηπίου , θα γίνεται κεκλεισμένων των θυρών, από τον Πρόεδρο μας κ. Ιωάννη Ψάλτη, λόγω έλλειψης προσωπικού (όπως πάντοτε ανιδιοτελώς).

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν οι μαθητές , οι μαθήτριες και η  καθηγήτριά τους κα. Χρύσα Κελεπούρι, για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα  «παραγωγή πολλαπλασιαστικού υλικού αρωματικών φυτών και διάσωση και διάδοση των παραδοσιακών σπόρων και της ΧΑΡΟΥΠΙΑΣ στο νησί μας»

Η Π.Ο. ΕΠΑΛ Τήνου, μετά την κρίση, θα σας προσφέρουν δωρεάν τα δημιουργήματά τους: α) θάμνους αρωματικών φυτών  (δενδρολίβανο, θυμάρι, ρίγανη, μελισσόχορτο, δυόσμο, βασιλικό, μέντα, λεβάντα, βασιλικό σγουρό και πλατύφυλλο) β)φυτά λαχανικών από παραδοσιακούς σπόρους (ντομάτα, μελιτζάνα, πιπεριές, φασόλια, αγγούρια και κολοκύθια όλων των τύπων,) γ) λουλούδια κλπ

Ακολουθούν φωτογραφίες.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -