Τρίτη, 27 Ιουλίου, 2021
- Sitaras Real Estate -spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Τήνος – Επιστρέφει η “Ανατολή του Πόρτο”

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Η “Ανατολή του Πόρτο” σας ενημερώνει ότι από την Παρασκευή, 05 Ιουνίου θα είναι και πάλι κοντά σας τηρώντας όλα τα σύστημα Αυτοελέγχου, βασισμένα στις αρχές που ορίζει το HACCP.

Σας περιμένουμε για μοναδικά ταξίδια γεύσεων

website: www.anatolhporto.gr
τηλέφωνο επικοινωνίας: 22830.23985
e: info@anatolhporto.gr


Το φιλόδοξο Όραμα

Το φιλόδοξο όραμα εκείνης της φιλοξενίας του 1976 επιμένουμε και συνεχίζουμε με συνέπεια να υπηρετούμε τιμώντας την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο πρόσωπο μας.

Διατηρώντας την απαράμιλλη αισθητική της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής και κουλτούρας συνυφασμένης με τις προδιαγραφές που απαιτεί ο σύγχρονος τρόπος ζωής.

Η Ανατολή του Πόρτο

Η λέξη Πόρτο προσδιορίζει το στίγμα στον Τηνιακό Ορίζοντα. Η λέξη Ανατολή αισιόδοξα προαναγγέλει το σημείο που εμφανίζεται η φωτοπηγή όλων των πραγμάτων – ο Ήλιος.

Η Ανατολή του Πόρτο δεν είναι λοιπόν παρά εκείνες οι δύο μόνο λέξεις που ενέπνευσαν πριν από τέσσερις δεκαετίες τον πατέρα μας., Εμμανουήλ Μινάρδο να οραματιστεί και να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη πρόταση συνάντησης και διαμονής αντάξια της Τηνιακής φιλοξενίας.

Τι έχουμε πετύχει

Πετύχαμε να εξελίξουμε και να διαμορφώσουμε ένα ιδανικό περιβάλλον που υποδέχεται και γκαλιάζει ότι ονειρεύεται ο επισκέπτης μας, τις στιγμές, τις ώρες, τις ημέρες, που επιθυμεί να αποδράσει από την καθημερινότητα του.

Φτάνοντας στο σήμερα με ιδιαίτερη χαρά είμαστε σε θέση να μοιραστούμε με εσάς το αποτέλεσμα της όλης μας προσπάθειας παρουσιάζοντας και εγκαινιάζοντας ταυτόχρονα τον ανακαινισμένο χώρο του συγκροτήματος μας ο οποίος υπόσχεται και εγγυάται με την πληρότητα των επιλογών που διαθέτουμε.

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

διαβαστε επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img