Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023

Αναβάθμιση δυο παιδικών χαρών στην Τήνο

Παραδόθηκαν προς χρήση δύο ακόμη παιδικές χαρές στην Αγία Τριάδα (Γύρλα) και στον Παιδικό Σταθμό, ολοκληρώνοντας τη λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Τήνου.

Συνολικά την τελευταία τριετία έχουν αναβαθμιστεί τουλάχιστον δεκατέσσερις (14) παιδικές χαρές, με χρηματοδότηση του ΥΠΕΣ αλλά και με ίδιους πόρους του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων. Πρόκειται για τις παιδικές χαρές στη Χώρα Τήνου (Παλλάδα, πλατεία Ορλώφ, Μυρτιδιώτισσσα, Παιδικό Σταθμό), στην Αγ. Τριάδα και στους οικισμούς Αρνάδο, Δύο Χωριά, Καλλονή, Μουντάδο, Μυρσίνη, Σκαλάδο, Στενή, Υστέρνια, Μαρλά.

Ο σχεδιασμός της κάθε παιδικής χαράς γίνεται βάσει των προϋποθέσεων που ισχύουν για την πιστοποίηση της. Ειδικότερα, στα συγκεκριμένα σημεία τοποθετήθηκαν, μεταξύ άλλων, σύγχρονα όργανα τα οποία τηρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας.

Οι διαρκείς παρεμβάσεις σε διάφορα σημεία του δημόσιου χώρου θα συνεχιστούν, ώστε οι μικροί δημότες να απολαμβάνουν στιγμές ξεγνοιασιάς σε πιστοποιημένες συνθήκες ασφαλείας. Στόχος μας είναι η αισθητική αναβάθμιση του Δήμου και η δημιουργία χώρων πολιτισμού και αναψυχής, για όλους τους δημότες, αλλά και για τους επισκέπτες μας, για τους οποίους θέλουμε να αποτελούμε πόλο έλξης.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -