Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Αναβαθμίστηκε η Έπαρχος Τήνου

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκου η Έπαρχος Τήνου, Αναστασία Δεληγιάννη – Άσπρου αναβαθμίζεται σε Αντιπεριφερειάρχη Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων.

Η ανακοίνωση της Επάρχου Τήνου

Με τιμά ιδιαίτερα η απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου να με ορίσει Αντιπεριφερειάρχη Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων, από 1/8/2022 έως 31/12/2023.

Πιστή στις αρχές μου και με την ευαισθησία που επιβάλουν οι τομείς Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, θα προσπαθήσω, με όλη τη δύναμη της ψυχής μου, να ανταπεξέλθω στα νέα μου καθήκοντα γιατί αγαπώ τα νησιά μας, αγαπώ τους ανθρώπους τους, αγαπώ τον τόπο μου και θέλω να εξασφαλίσω το καλύτερο για μας και τα παιδιά μας.

Άλλωστε είναι χαρά μου να συνεργάζομαι με άξιους ανθρώπους που έχουν τη δύναμη και την τόλμη να χαράζουν μια πορεία δυναμική για τα νησιά μας.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Συγχαρητήρια κυρία Νατάσα . Άξια !!!Καλή δύναμη στα νέα σας καθήκοντα.!!! Είστε πρότυπο γυναίκας !!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.