Ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων για τις ανεμογεννήτριες στην Τήνο

Δελτίο Τύπου του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων για τις ανεμογεννήτριες στην Τήνο.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η προσπάθεια παραπληροφόρησης των κατοίκων της Τήνου από ορισμένους κύκλους σχετικά με τη δυνατότητα απόρριψης από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου του αιτήματος για άδεια διέλευσης των ανεμογεννητριών από το δημόσιο οδικό δίκτυο του νησιού έχει ξεπεράσει τα όρια της όποιας ανοχής εκ μέρους μας.

Προκειμένου να λάμψει η αλήθεια αποφασίσαμε να εισάγουμε το θέμα προς συζήτηση στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο που θα διεξαχθεί την Τρίτη 22/12/2020, η ημερήσια διάταξη του οποίου εκδόθηκε την Τετάρτη 16/12/2020.

Επιθυμώ να δηλώσω ρητά και κατηγορηματικά ότι ο όρος «λαϊκισμός» που εμπεριέχεται στον τίτλο του προς συζήτηση θέματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο δεν απευθύνεται και δεν αφορά τους πολίτες της Τήνου με τους οποίους θα συνεχίσουμε να δίνουμε μάχες για την πρόοδο και την ανάπτυξη του νησιού.

Η θέση της Περιφέρειας για τις ανεμογεννήτριες έχει εκφραστεί με ομόφωνα ψηφίσματά της  και είναι σε όλους γνωστή και δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να συνεχίσει την παραπληροφόρηση των πολιτών της Τήνου με αόριστες, γενικόλογες και αποπροσανατολιστικές ανακοινώσεις.

Οι υπεύθυνοι για τις αρνητικές εξελίξεις δεν βρίσκονται σίγουρα στους κόλπους της Περιφέρειας.

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter