Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023

O Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων απαντά στο Δήμαρχο Τήνου

Κύριε Δήμαρχε,

Διερωτώμεθα εάν η συμπεριφορά σας μέχρι σήμερα είναι αποτέλεσμα της νομικής και θεσμικής χαλαρότητας με την οποία αντιμετωπίζετε τη συγκεκριμένη υπόθεση (σε σχέση με άλλους θεσμούς) ή έχετε μόνο ιδιοτελείς προθέσεις.

Παρά τη μεγάλη και διεξοδική συζήτηση στο χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο σε σημερινό δελτίο τύπου σας αναφέρετε ότι «η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα μπορούσε και με ουσιαστική νομική βάση να μην εκδώσει άδεια διέλευσης των φορτηγών».

Κύριε Δήμαρχε, σας παραπέμπουμε στις δηλώσεις των παρόντων Δημάρχων καθώς και των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου πλειοψηφίας και μειοψηφίας που δήλωσαν άπαντες ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει καμία νομική και θεσμική βάση προκειμένου η πολιτική ηγεσία ενός θεσμού να εντέλλει έκδοση ή ανάκληση υπηρεσιακών αποφάσεων.

Μην εκτίθεστε λοιπόν, διότι έτσι επιβεβαιώνετε τον τίτλο του δημαγωγού.

Κύριε Δήμαρχε, η Περιφέρεια δεν «σηκώνει ψηλά τα χέρια» όπως δηλώνετε.

Η Περιφέρεια πολιτεύεται με ψηλά το κεφάλι κι έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι υπηρετεί με συνέπεια και ευθύνη τα συμφέροντα των πολιτών στο πλαίσιο της ευνομούμενης κοινωνίας, την οποία όλοι οφείλουμε να υπηρετούμε.

Είμαστε και παραμένουμε σταθερά προσηλωμένοι στην προσπάθεια για την πρόοδο και την ανάπτυξη της Τήνου.

Κλείνοντας, θα επαναλάβουμε τα δικά σας λόγια, λίγη ειλικρίνεια δεν βλάπτει, προσθέτοντας ότι τα δημόσια πρόσωπα πρέπει να τα συνοδεύει και η υπευθυνότητα.

Χαρούμενα Χριστούγεννα κι Ευτυχισμένο το Νέο Έτος.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -