Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Ενωμένοι για το νησί μας «Αντίσταση στην Πανδημία με Πολιτισμό»

Ο συνδυασμός Ενωμένοι για το Νησί μας είναι κάθετα αντίθετος στην μη πραγματοποίηση του Φεστιβάλ του Δήμου Τήνου.

Η Τήνος, το νησί της πίστης και της τέχνης  πρέπει να συνεχίσει να δείχνει τον δρόμο του πολιτισμού (που είναι κομμάτι της ιδιοσυγκρασίας του Τηνιακού) που αποτελεί ανάσα ζωής του κάθε τόπου .

Η Τήνος μας οφείλει να διακρίνεται στα πολιτιστικά πράγματα, ως φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς .

Όσον αφορά τις αιτιάσεις  της εισήγησης του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Υπηρεσιών Δήμου Τήνου (ΚΕΠΥΔΗΤ) για λόγους δημόσιας υγιεινής και ασφάλειας, θεωρούμε ότι μπορούν να διοργανωθούν εκδηλώσεις  σύμφωνα με τα πρωτοκόλλα του υπουργείου Υγείας και τις κατευθύνσεις του Υπουργείου πολιτισμού.

Όσον αφορά τις οικονομικές αιτιάσεις , θεωρούμε ότι μικρής κλίμακας εκδηλώσεις όπως οι ομιλίες  ,εκθέσεις κλπ. που διοργανώνονται  σχεδόν σε όλα τα χωριά μπορούν άνετα να πραγματοποιηθούν ενταγμένες στο φεστιβάλ .

Επιπροσθέτως  μπορούν να πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις με την αρωγή του Υπουργείου Πολιτισμού με ελάχιστα ή μηδαμινά έξοδα, όπως παραδείγματος χάρη η προβολή ταινιών από την Ταινιοθήκη της Ελλάδος .

Σε αυτούς τους καιρούς το σύνθημα μας πρέπει να είναι :

Αντίσταση στην Πανδημία  με Πολιτισμό

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -