Απόφαση ένταξης έργου Αθλητικού Πολυχώρου στην Τήνο

Απόφαση ένταξης έργου Αθλητικού Πολυχώρου στην Τήνο

Αποφασίστηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών, η ένταξη του έργου που αφορά τον αθλητικό πολυχώρο στο νησί της Τήνου. Με ανακοίνωση του ο Δήμαρχος Τήνου κάνει λόγω για την ύπαρξη: γηπέδου τένις, κουλουάρ στίβου τεσσάρων διαδρομών και κερκίδες τριών επιπέδων, ενώ στο δυτικό οικοδομικό τετράγωνο θα κατασκευαστούν σε τρία επίπεδα, skate park και υπαίθριο gym park.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δημάρχου:

Η διασφάλιση της χρηματοδότησης του νέου Αθλητικού Πολυχώρου από το Πρόγραμμα Φιλόδημος αποτελεί μια σημαντική εξέλιξη για τις αθλητικές υποδομές του νησιού μας.

Διασφαλίσαμε 658.000 ευρώ για την κατασκευή ενός Πολυχώρου που θα περιλαμβάνει ένα γήπεδο τένις, κουλουάρ στίβου τεσσάρων διαδρομών και κερκίδες τριών επιπέδων, ενώ στο δυτικό οικοδομικό τετράγωνο θα κατασκευαστούν σε τρία επίπεδα, skate park και υπαίθριο gym park.

Με σοβαρότητα και σχέδιο αξιοποιούμε όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία, ώστε να αναβαθμίσουμε τις υποδομές και να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

Η προσπάθεια αυτή μέσα από την υποβολή του σχετικού αιτήματος έχει ξεκινήσει εδώ και σχεδόν 2 χρόνια και στην αποδοχή της είχε ιδιαίτερα θετικό ρόλο ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών & Οργάνωσης, Μιχάλης Σταυριανουδάκης και ο Βουλευτής Κυκλάδων, Φίλιππος Φόρτωμας

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter