Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023

ΑΠΟΦΑΣΗ: Μετονομασία Κλειστού Γυμναστηρίου Τήνου σε “Τήνια 1895 – Νικόλαος Βιδάλης”

Διαβάστε την απόφαση που πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Τήνου αναφορικά με την μετονομασία του κλειστού γυμναστηρίου Δήμου Τήνου από Τήνια 1895 σε “Τήνια 1895 – Νικόλαος Βιδάλης”.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αναφερόμενος στο ανωτέρω θέμα της ημερήσιας διάταξης έδωσε το λόγο στον κ. Δήμαρχο ο οποίος έθεσε υπόψη του Συμβουλίου ότι τις τελευταίες ημέρες ένα θλιβερό γεγονός συγκλόνισε την τοπική μας κοινωνία.

Ο ξαφνικός θάνατος του Νικόλα Βιδάλη, που από τους πρώτους μήνες της ζωής του ήρθε αντιμέτωπος με το σκληρό πρόσωπο της ζωής, παλεύοντας καθημερινώς με ένα πολύ σπάνιο και δύσκολο νόσημα, το οποίο του στέρησε μια ανέμελη παιδική ζωή και τον έκανε ένα σύγχρονο ήρωα. Λόγω του προβλήματος υγείας του δεν μπόρεσε να ασχοληθεί με το μπάσκετ και τον αθλητισμό, αλλά σε κάθε ευκαιρία ακολουθούσε τον πατέρα του στις προπονήσεις και σε κάθε αγώνα στο κλειστό γήπεδο που τόσο αγαπούσε. Σε αυτό το γήπεδο ήταν παρών στις κατακτήσεις των F4 από τον Περιστεριώνα.

Η προσθήκη του ονόματός του στο Κλειστό μας Γυμναστήριο θα κρατήσει αιωνία τη μνήμη του και θα αποτελέσει, επιπροσθέτως, και μια αναγνώριση εν ζωή στην αυταπάρνηση του πατέρα του, Αντωνίου Βιδάλη, καθώς και στην προσφορά του στο παιδί αλλά και στον τηνιακό αθλητισμό τα τελευταία 25 χρόνια.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος κάλεσε το Συμβούλιο να αποφασίσει σχετικά.

Το Δημοτικό Συμβούλιο μετά διαλογική συζήτηση, αφού έλαβε υπόψη του την παραπάνω εισήγηση, τις σχετικές διατάξεις, τις τοποθετήσεις και παρατηρήσεις των Δημοτικών Συμβούλων όπως εμφανίζονται στα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά της συνεδρίασης και την σύμφωνη γνώμη του κ. Δημάρχου, αποφασίζει κατά πλειοψηφία

Την μετονομασία του κλειστού γυμναστηρίου Δήμου Τήνου από «Τήνια 1895» σε «Τήνια 1895 – Νικόλαος Βιδάλης».

Η προσθήκη του ονόματός του στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου, θα κρατήσει αιωνία τη μνήμη του και θα αποτελέσει, επιπροσθέτως, και μια αναγνώριση εν ζωή στην αυταπάρνηση του πατέρα του, Αντωνίου Βιδάλη, καθώς και στην προσφορά του στο παιδί αλλά και στον τηνιακό αθλητισμό τα τελευταία 25 χρόνια.

Μειοψήφησε ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Γεώργιος Σανταμούρης.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -