Απολύμανση στα σχολεία της Τήνου

Με χθεσινό του δελτίο, ο Δήμος Τήνου ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιηθεί απολύμανση σε όλα τα σχολεία της Τήνου (κατά την διάρκεια της αναστολής λειτουργίας) καθώς και στο Κλειστό Γυμναστήριο (όπου εξίσου θα μείνει εκτός λειτουργία.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Με γρήγορες διαδικασίες ο δήμαρχος και η δημοτική αρχή κάνουν ότι είναι δυνατό ώστε να διασφαλιστεί στην Τήνο η δημόσια υγεία, θα πρέπει όλοι να τηρούν τους κανόνες υγιεινής και προστασίας, όπως περιγράφονται στις συστάσεις του Ε.Ο.Δ.Υ.

Σχετικά με τις ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις, ισχύουν τα όσα προβλέπει η απόφαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση. Συγκεκριμένα το ανώτατο όριο συγκέντρωσης ατόμων, στις ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις, ανέρχεται αυστηρά σε 60 άτομα

Τέλος, να αναφέρουμε ότι στο Κέντρο Υγείας Τήνου έχουν ληφθεί μέτρα προστασίας από την αρχή της επιδημίας, ώστε να μειωθεί, όσο είναι δυνατόν, η επιμόλυνση των χώρων του Κ.Υ., του προσωπικού του Κ.Υ. και των επίνοσων ατόμων.

Παρακαλούμε τους πολίτες και επισκέπτες της Τήνου να εφαρμόζουν σχολαστικά τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. (τηλέφωνο 1135), να συνεργάζονται με το προσωπικό που βρίσκεται στη διαλογή περιστατικών και να περιορίσουν τις επισκέψεις τους στο Κ.Υ. στις απολύτως απαραίτητες, δεδομένου ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί η πιθανότητα διάδοσης της νόσου.

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter