Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023

Απρίλιος: Αυξημένη τουριστική κίνηση στην Τήνο

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της κίνησης στη διάρκεια του Πάσχα και τις αναμενόμενες αφίξεις για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, η Τήνος, πιθανώς, θα έχει τον καλύτερο Απρίλιο των τελευταίων ετών.

Η «Μούσα του Αιγαίου» διατηρεί, όπως όλα δείχνουν, σημαντικό μερίδιο στην ελληνική και τη διεθνή ταξιδιωτική αγορά, πράγμα που αποδεικνύεται τόσο από τα δημοσιεύματα όσο και από τις κρατήσεις. Επίσης, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και εφέτος αναμένεται επέκταση της τουριστικής περιόδου, μετά την ανάδειξη των εναλλακτικών δυνατοτήτων του νησιού και τη στροφή που έχει επιτύχει τα τελευταία χρόνια προς επισκέπτες με ειδικά ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Γιάννη Σιώτο, σε αυτό έχουν συμβάλει «η συστηματική και μεθοδική προσέγγιση ομάδων πληθυσμού και αγορών που δεν περιορίζονται στο δίπτυχο «ήλιος θάλασσα», αλλά αναζητούν επιπλέον ενδιαφέροντα που μπορεί να ικανοποιήσει το νησί. Δεν είναι άλλωστε τυχαία – συμπληρώνει ο Δήμαρχος – η αύξηση των ακτοπλοϊκών συνδέσεων και με άλλα νησιά, όπως η Πάρος, πράγμα που δείχνει ότι πλέον η Τήνος συγκαταλέγεται μεταξύ των προορισμών με αυξανόμενη ζήτηση».

Επίσης ο κ. Σιώτος τονίζει ότι «εξαντλούμε όλες τις δυνατότητες ώστε το νησί να διατηρήσει την παραδοσιακή του φυσιογνωμία, τη στιγμή, μάλιστα, που τα χωριά μας, αποτελούν πρότυπο αυθεντικότητας και κερδίζουν ολοένα το ενδιαφέρον κάθε επισκέπτη» και καταλήγει ότι «Η τουριστική ανάπτυξη συνοδεύεται παράλληλα από τη βελτίωση των υποδομών αλλά και των υπηρεσιών, καθότι διαχρονικός στόχος μας παραμένει η αρμονική συνύπαρξη κατοίκων και επισκεπτών, χωρίς επιβαρύνσεις που βλάπτουν την ποιότητα ζωής όσων βρίσκονται ή επιλέγουν να βρεθούν στο νησί μας».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -