Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Τήνος: Με το βλέμμα στη μεταβατική περίοδο – Επεξεργασία νέων ΑΣΑ

Μπορεί την επικαιρότητα να απασχολεί μόνο η κατάσταση που επικρατεί σε όλο τον Κόσμο για τον Κορωνοϊό (και λογικό, ζούμε κάτι πρωτόγνωρο), ωστόσο, οι διεργασίες στο Δήμο Τήνου συνεχίζονται για τις απαιτήσεις του νησιού.

Στη πρόσφατη συνεδρίαση -δια περιφοράς- της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τήνου αποφασίστηκε ομόφωνα η κατάρτιση όρων διακήρυξης ανοικτής διαδικασίας μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων για την παροχή υπηρεσίας με τίτλο : «Επεξεργασία νέων ΑΣΑ Δήμου Τήνου – Μεταβατική περίοδος» και ορισμός επιτροπής αξιολόγησης.

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η παροχή υπηρεσιών επεξεργασίας των εισερχόμενων Αστικών Στερεών Αποβλήτων του Δήμου Τήνου καθώς και η δεματοποίηση του υπολείμματος και των ανακυκλώσιμων υλικών.

Πιο συγκεκριμένα, συμπεριλαμβάνεται η επεξεργασία των νέων παραγόμενων σύμμεικτων αστικών στερεών αποβλήτων από τον Ανάδοχο με δικό του κατάλληλο εξοπλισμό, όπως αυτός περιγράφεται στην Τεχνική Συγγραφή Υποχρεώσεων, με σκοπό την ανάκτηση ανακυκλώσιμων υλικών και την παραγωγή κόμποστ τύπου Α.

Η σύμβαση αφορά στην παροχή υπηρεσίας επεξεργασίας 5.500 τόνων ΑΣΑ ανά έτος.

Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι 2 έτη με δικαίωμα προαίρεσης άλλο ένα έτος

Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 1.124.089,76 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% (προϋπολογισμός χωρίς ΦΠΑ: € 906.524,00 ΦΠΑ : €217.565,76 ). Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος προαίρεσης ανέρχεται στο ποσό των 1.686.134,60€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24 % (προϋπολογισμός χωρίς ΦΠΑ: 1.359.786,00€ ΦΠΑ : 326.348,64 € )

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -