Ασφάλεια αυτοκινήτου στην Τήνο: Τώρα και online με μοναδικό όφελος!

0

Όπως όλοι γνωρίζουμε, για να γίνει ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο πρέπει να επισκεφθούμε ένα τοπικό γραφείο, στις ώρες λειτουργίας του και να δούμε τι έχει να μας προτείνει σχετικά με τις ανάγκες μας.

Τώρα όμως η ασφάλεια αυτοκινήτου – και όχι μόνο – άλλαξε! Ακόμα και στο νησί μας, μπορείτε να ασφαλίζεστε άμεσα, γρήγορα και οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας θέλετε, online μέσα από την άνεση του σπιτιού σας!

Επιπλέον της άνεσης χρόνου και χώρου, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε σύγκριση τιμών και να επιλέξετε την πλέον συμφέρουσα ασφάλιση που εξασφαλίζει το χαμηλότερο δυνατό ασφάλιστρο με τις καλύψεις που έχετε ανάγκη.

Πως όμως μπορούμε να ασφαλιστούμε στην Τήνο online και τι εξυπηρέτηση θα έχουμε;

Τι κερδίζουμε από μια online ασφάλεια αυτοκινήτου

Η online ασφάλεια αυτοκινήτου σας προσφέρει συνήθως το μοναδικό πλεονέκτημα της σύγκρισης τιμών μέσα από μερικά μόλις κλικς, από το κινητό ή τον υπολογιστή σας!

Το όφελος που έχουμε από μια ασφάλεια αυτοκινήτου που γίνεται μέσω ίντερνετ, αγγίζει ακόμα και το 40% στα ετήσια ασφαλιστήρια.

Αυτό το όφελος σπάνια μπορούμε να το λάβουμε με τις παραδοσιακές μεθόδους ασφάλισης και εδώ είναι που υπερτερεί πάρα πολύ η online ασφάλιση.

Πέρα από το σημαντικό όφελος, συγκρίνουμε μόνοι μας τις καλύψεις και τις παροχές και βλέπουμε ακριβώς ποια ασφάλεια αυτοκινήτου μας συμφέρει, ανάλογα φυσικά τις ανάγκες που έχουμε.

Πως ασφαλιζόμαστε online

Για να βρούμε μια οικονομική και φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου, αρκεί να επισκεφθούμε ένα διαδικτυακό insurance agent που προσφέρει σύγκριση τιμών σε αρκετές ασφαλιστικές εταιρείες.

Ένας ασφαλιστικός πράκτορας με online παρουσία και αμερόληπτη σύγκριση τιμών σε περισσότερες από 26 ασφαλιστικές εταιρείες είναι το Asfaleies24.gr, όπου προσφέρει τόσο ασφάλεια αυτοκινήτου όσο και ασφάλεια μηχανής, σπιτιού, σκάφους, κ.α.

Η διαδικασία για να βρείτε ασφάλειες online στο asfaleies24.gr είναι πολύ εύκολη και μπορεί να γίνει σε 3 απλά βήματα:

  1. Επίσκεψη της ιστοσελίδας asfaleies24.gr
  2. Εισαγωγή στοιχείων (ατομικά στοιχεία – στοιχεία οχήματος προς ασφάλιση)
  3. Εύρεση τιμών και προσφορών καθώς και σύγκριση αυτών

Αφού ακολουθήσετε τα παραπάνω βήματα, μπορείτε να επιλέξετε την ασφάλεια που ταιριάζει στις ανάγκες σας και να προχωρήσετε στην online έκδοση του συμβολαίου!

Άμεσα, μετά την πληρωμή, θα παραλάβετε στο e-mail το συμβόλαιό σας το οποίο θα είναι ήδη σε ισχύ.

Τι προγράμματα ασφάλισης υπάρχουν για online έκδοση συμβολαίου

Μπορείτε να εκδώσετε online, μέσα σε ελάχιστο χρόνο, ασφαλιστήρια συμβόλαια που αφορούν τους κλάδους αυτοκινήτου, μηχανής, σκαφών καθώς και σπιτιών.

Ειδικότερα για την ασφάλεια μοτοσυκλέτας, θα βρείτε πολύ χαμηλές τιμές από μόλις 19€ το εξάμηνο για μια βασική ασφάλεια – την ελάχιστη δυνατή αστική ευθύνη έναντι τρίτων!

Πως εξυπηρετήστε από ένα online ασφαλιστικό γραφείο

Η εξυπηρέτηση ενός online ασφαλιστικού γραφείου, όπως το asfaleies24.gr, βρίσκεται σε κορυφαίο επίπεδο.

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι επικοινωνίας, όπως τηλεφωνικό κέντρο, e-mail, κέντρο υποστήριξης, βοηθητικά άρθρα, κ.α.

Σε κάθε περίπτωση, ο ασφαλισμένος μπορεί να επικοινωνήσει τόσο με το ασφαλιστικό γραφείο σε περίπτωση ατυχήματος ή επέλευσης του κινδύνου όσο και απευθείας με την ασφαλιστική εταιρεία και ειδικότερα τη φροντίδα ατυχήματος!

Όλα τα τηλέφωνα είναι διαθέσιμα αμέσως με την έκδοση του συμβολαίου και υπάρχει και ειδική 24ωρη γραμμή υποστήριξης μέσα από τη φροντίδα ατυχήματος της εκάστοτε ασφαλιστικής εταιρείας.

Μέσα από την online ασφάλεια αυτοκινήτου μπορείτε να έχετε μοναδικό όφελος που αγγίζει ή ξεπερνάει σε μερικές περιπτώσεις, το 40% στα ετήσια ασφάλιστρα.

Γιατί να μην εξοικονομήσετε χρήματα, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εποχή που όλες οι υπηρεσίες και τα προϊόντα ακριβαίνουν;